- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Evde yatağa uzansam ,vakit olsa cidden okucam.En sevmediğim sey gecmis yapmak
Kız beni çok güldürüyorsun Allah’ta seni güldürsün
Hem çalışıyorsun hem 2 cocuk iyi yetisiyorsun canimEvde yatağa uzansam ,vakit olsa cidden okucam.
Yarın hanımlar ne getirecek ona bağlı olarak iki öğün yaparım herhalde canımYarin 2 öğün beslen canim tek ogunle zorlama kendini
Kime niyet kime kısmet çok şükür bugün de dualandim
Canım yaaa ne kadar masumsunOrda yaaaavicdan azabıııı çekiyorum şu an bal tereyağ çekirdek dondurma bulgur pilavı daha ne olsun kız çok utandım valla
Değil aslında. Hatta son iki gündür olduğu gibi ayilip bayilmadim.bak şimdi tabi ki açım.hem de kurtCok mu yordular seni bugün
Hayır Elhanım daha ballı yazar her zaman
Bende senin gibi fıstık gibi olursam eğer seninle beraber bol bol yemek istiyorum canommmCanım yaaa ne kadar masumsun
Amin. Daha bugun bı arkadaş,sen çok dua alıyorsun dedi. Hisleri kuvvetliymis bilmiyorumKız beni çok güldürüyorsun Allah’ta seni güldürsüngünaydın
Teşekkür ederim mommycigim o senin fıstıklığınBende senin gibi fıstık gibi olursam eğer seninle beraber bol bol yemek istiyorum canommm
Cansın sen yaAmin. Daha bugun bı arkadaş,sen çok dua alıyorsun dedi. Hisleri kuvvetliymis bilmiyorumama iyiydi espirim dimi
İnşallah kuzum inşallah seviyore seniTeşekkür ederim mommycigim o senin fıstıklığınen kisa zamanda sen de istediğin kiloya ineceksin canım
Elhanım daha sevgi dolu yazar her zaman. Bir tek pastele sopa gösterir
Ben de seni canımın içiCansın sen ya
İnşallah kuzum inşallah seviyore seni
Sağol ,annem den Allah razı olsun. Eşim görevde. Annem yanımda olmasa izne ayrilirdim ama çok çok zor. Şükür çok, sağolHem çalışıyorsun hem 2 cocuk iyi yetisiyorsun canim
Cok fazla su icersem icim bulanıyorDeğil aslında. Hatta son iki gündür olduğu gibi ayilip bayilmadim.bak şimdi tabi ki açım.hem de kurtgibi ama 2.5 litr e civarı içince iş yerinde ve hafif yiyince ölüp bitiyorum. İki öğün uymadı bana. Su cidden bastırıyor.aclik zaten diz boyu dediğim gibi ama yeme isteği,ayilma bayılma frenleniyor ben de. Benim gibi çok zorlananlara tavsiye olabilir bak bu.
Ben de yaa hele de açken hiç çekilmiyorCok fazla su icersem icim bulanıyor
Annenden Allah razi olsun canim ne guzel destek oluyorSağol ,annem den Allah razı olsun. Eşim görevde. Annem yanımda olmasa izne ayrilirdim ama çok çok zor. Şükür çok, sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?