Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok ben genel olarak mutfakta beceriksizim 4-5 yemeği döndürüp döndürüp duruyorum
Aman yeter be kuzum boşver ben yaptım yaptım da ne oldu tiktokta işte yemek bloglarında yemek bile paylaşıyordum bi ara ama onları bi bıraktım buraya geldim herşey daha iyi oldu boşver ne kadar çeşit yaparsak o kadar kilo valla

Ooooo harikasın ya canım benim hiiic merakım yok hiç alışamadım yemek yapmaya her akşamüstü içime fenalık geliyor ne yediricem evdekilere diye

Ooooo harikasın ya canım benim hiiic merakım yok hiç alışamadım yemek yapmaya her akşamüstü içime fenalık geliyor ne yediricem evdekilere diye
Her akşam ne pişireyim olayından bıktım bende valla ne yalan söyleyeyim home office olmadan önce işten gelir kayınvalideme giderdim orda yerdim yemeği ama şimdi evde çalışınca mecburen her akşam yemek olayı düşünüyorum eşime hergün istisnasız ne yapayım diye sorarım hep aynı cevap KAFANA GÖRE takıl ihale hep bana patlıyor bir gün kafama göre takılıp hiçbirşey yapmayacağım

Evet aynı. Her gün soruyorum SEN BİLİRSİN diyor. Ben bilmiyorum işte bilmiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…