76 tane ben yazmış olabilirim. 800 un 500 ünden876 mesaj yazilmis bugun
Ben sabah girebilseydim 900ü vardı876 mesaj yazilmis bugun
Severim bu şarkıyı
Bugun en cok ben yazmis olabilirim
Sabah girebilseydin 1000 olurduBen sabah girebilseydim 900ü vardı
Üçüncüyü dinliyorum. Ne güzel şarkılar vardı. Ben Türk popunun zirvesinde gençliğimi yaşadım çok şanslıyım , hala dinlerim çoğunu.Severim bu şarkıyı
Bugün ona muvaffak olamadım
Sen Cuma menünü yaz da görelim nolmuş, yoksa yazdın mıBugün ona muvaffak olamadım
Üçüncüyü dinliyorum. Ne güzel şarkılar vardı. Ben Türk popunun zirvesinde gençliğimi yaşadım çok şanslıyım , hala dinlerim çoğunu.Cordelia ve sen de hemen mesajı aldınız bakıyorum
Daha gunun bitmesine 4 saat var yazariz daha 300-500Bugün ona muvaffak olamadım
Haftaya geliyor um beybitoKızlar daha ne kadar izin yapacaksınız? haydi özledik.
@Aomine Daiki izinli @Brzhuzur izinli @Kahve __Kokusu izinli @ada81 izinli @sengulll izinli @KarlarKralicesi izinli @DeryaOnDiet izinli @Birgaripanne izinli @Meyaski izinli @Kmsl Hnd izinli @Migim izinli @60kiloyum izinli Cordelia izinli @Tutku44 izinli Lavinia_98 izinli @eceboce izinli @Nefesimmmsin izinli @Guzguzelim izinli
Kolay gelsin tatlım.Cordelia canım bugün yogundum yarım saat önce de kizi aldım geldim.havadan mi sudan mi anlamadım pertim çıktı
Yeşil takımda olduğun için degil vki nin yeşilinden bahsediyorummmBen yeşil takımda değilim kuşum
Saol canım. Sanırım gribe gönmeden atlatacağım. Çok daha iyi hissediyorum kendimiGeçmiş olsun cicikuşum
YaaaaTey tey tey
Ben daha yeni geldim.Daha gunun bitmesine 4 saat var yazariz daha 300-500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?