Afiyet olsun saramMenümü yazayım
Sabah
Bir tane suda haşlanmış yumurta
Üç yaprak Marul
Domates ve salatalık
Bir tane yeşil zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak etli kuru fasulye
Dört kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Bir orta boy muz
İki kuru kayısı
Akşam
Naneli pulbiberli kabak yoğurtlaması
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
İki kare % 60 bitter çikolata
Su 4 litre spor yok
@Zipzip-Cordelia @pastel34
Teşekkür ederim canımYaaaaaaa süpersin
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun saramşifa olsun
Teşekkür ederim canım
Kaptan o. Sen itiraz et ben arkandayım.150bini de o yazmıştı. Ayıp ama
155bini de yazarsa isyanı başlatalımKaptan o. Sen itiraz et ben arkandayım.
Ne güzel canım gözün aydın darısı başıma100 gram daha verirsem vki 29,9 oluyor ve obezlikten kurtuluyorum oleeyyyy
AminnnnNe güzel canım gözün aydın darısı başıma
Bende boyumu uzattirsam belki yeşile geçer vki100 gram daha verirsem vki 29,9 oluyor ve obezlikten kurtuluyorum oleeyyyy
Sağol canim evett2. Olduk canım. Biz gönüllerin şampiyonuyuz.
Ben 79 u görmeden 78 e atlamayı hedefliyorum bebişim. Hadi, ha gayret. Ramazan başlamadan olabildiğince hafifleyelimVaaaayyy harikatatlı kuşum dobili kuşum bu hafta süper kilo verelim kuzummm
Su böreği felan hamaratsin yaniÜşengeçlik var bende birazama yeme konusunda değil yemek denilince gece 12 de mutfağa girip su böreği açarım
Neyse canım artık biseyler ye bari sabah sıfırdan başlayalım ben de az evvel çekirdek yedim bir avuç sabah yeni bir gün yeni bir haftaya başlıyoruzİyi akşamlar hiç bakamadim bugün çok berbat bitik haldeyim..
Sabah 10.30
Peynirli yumurta
Biraz ekmek
Nescafe
Domates salatalik
13.00
Türk kahvesi
2 küçük hobby cikolata, bir normal gofret
15.30
Burger menü
18.45
1 kase çorba
Hengame de ispanak yemeği yememişim galiba yedimmi emin olamadim eşime sordum yemedin bence dedi
Kendimi çok aç hissediyorum. Bu berbat menüye şuan ne eklenir onuda bilemedim :'(
Bayağı doyurucu oluyor hemde kalorisi yüksek değilmAfiyet olsun canım sabahki sandvice bayıldım
Çok severim hamur işleriniSu böreği felan hamaratsin yani
Ben de bu hafta hep çavdar ekmeğine sandviç yaptım ama büyük boydu.Bayağı doyurucu oluyor hemde kalorisi yüksek değilm
Ben normal boy olana yaptım bir de tava ekmeği var Çavdarlı getirden almıştım benBen de bu hafta hep çavdar ekmeğine sandviç yaptım ama büyük boydu.
Ben 3 dakikada yerimKral beeee 3 tadelleyi 10 dkda ben bile yiyemem
Yeni bitirdim. İş yerinde bir tane 1,5 Luk içip , ikincisinin 3 TE biri anca kalmıştır. Hesap bozulmasın diye çantama koydum şişeyi. Çok sismistim. Evde anca içtim yeni bitti işte.senin kaç olacak?Su içelim su @B O Z A
Hmmm ben fırından alıyorum canim. Normal ekmek şeklinde ama boyutu yarisi kadar olanlardanBen normal boy olana yaptım bir de tava ekmeği var Çavdarlı getirden almıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?