Canım Sara’m bugünü böyle yapmasaydım haftaiçi gözüm doymazdıAfiyet olsun canım tam bir cuma menüsü olmuş
Demeeee.en sevdiğim şeylerİşte bunlar benim için hiç dert değil.
Ben de yokum ama yarın itibari ile dikkat edeceğim inşallah.Ablasının gülü ben bu hafta yarışta yokum. Bana her gün cuma
Canım ben 6 sene önce de 56ya indim sonra çıktım uzun yıllar 65te kaldım. Sonra geçen sene 69u görünce 2 ay çok sıkı diyet yaptım 58e indim, tekrar 65e çıktım ve buraya geldim şimdi 57yim. Burda sanırım 4 ay bitti inişli çıkışlı bir diyet seruveniyle 8 kilo kadar vermişimİnşaallahbence korursun, çünkü başarmışsin. Kactan inmiştin? Anlatmıştin geçen ve ortalama kaç ayda acaba? Kendim için de merak ediyorum. Benziyoruz ya ikizim
Cok severim sicak ekmegiSen ekmek istedikçe sıcak sıcak gelir daha ne istiyorsun
Benim sağım solum belli değil ya usandım kendimdenSen yine de ipleri çok koyuverme canım.sonra kötü oluyorsun
Ben makarnaci. Ruhum fakir. Koy domatesli makarna gözüm ne İskender görür ne pizza ne lahmacun.Demeeee.en sevdiğim şeyler
En güzeli beeeCanım Sara’m bugünü böyle yapmasaydım haftaiçi gözüm doymazdıyedim içtim geçti gitti. Şimdi diyete hazırım
Tambugday ekmeği ile aran nasıl canımCok severim sicak ekmegi
Kucukken evimizin yanindaydi firin
1,5 ekmek yerdim oturunca 7-8 yaslarinda ama cok zayiftim
Anladım canım, yok uymuyoCanım ben 6 sene önce de 56ya indim sonra çıktım uzun yıllar 65te kaldım. Sonra geçen sene 69u görünce 2 ay çok sıkı diyet yaptım 58e indim, tekrar 65e çıktım ve buraya geldim şimdi 57yim. Burda sanırım 4 ay bitti inişli çıkışlı bir diyet seruveniyle 8 kilo kadar vermişim
SuuuuuuMama , mimi, mumu
Ben birkaç günlük program yaptım da. Salı günü azcik dikkat etmeye başlarım herhalde cordişimBen de yokum ama yarın itibari ile dikkat edeceğim inşallah.
Azcik.Ben birkaç günlük program yaptım da. Salı günü azcik dikkat etmeye başlarım herhalde cordişim
Aaa doğru unuttum ben onu makarna dediğin çubuk makarna olacakBen makarnaci. Ruhum fakir. Koy domatesli makarna gözüm ne İskender görür ne pizza ne lahmacun.
Canım 2 ay olmaz 3-4 ay olur pes etme aslaAnladım canım, yok uymuyo10 kilo alıp vermek hadi normal. Ben çok kiloluyum.
Makarna artık ucuz değil kiBen makarnaci. Ruhum fakir. Koy domatesli makarna gözüm ne İskender görür ne pizza ne lahmacun.
Aynennnnnn.Aaa doğru unuttum ben onu makarna dediğin çubuk makarna olacak
Onuda seviyorum canimTambugday ekmeği ile aran nasıl canım
Yine de en ucuz.Makarna artık ucuz değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?