Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla 2 yil oncesine kadar cikolatalarin icinde yüzüyordumDüşünsene bizde hep çikolata var![]()
Bugun enerjimiz super susmuyoruzvalla ben 20 dk yoktum , 30 dk dır geçmiş yapıyorum
Firincidan uzak durmaliyim mesaji aldimBen bekarken annemin komşusu mahalle fırının sahibiydi. Gençlerdi ama, adam ince uzun kadın çok fena kilolu ve uzundu. Şimdi aklıma o geldi![]()
Öyle bir olaya girersen, kesin alakasız birisi gelir o yazar.155.000 yazılacağı zaman sayfadan herkesi engelleyip ben mi yazsam![]()
Tatliyla aram hic yok aramam yaaAaaaa öyle olmaz. Önce bol hamur işi dolu bir yemek ye, tatlı ondan sonra![]()
Iyiyim canim sen nasilsin![]()
İyiyiz kuzum hoşgeldin sen nasılsın
Iyiyiz kuzum, sen nasılsın?
valla günlerim yoğun geçiyor. kafa yorgunluğum fazla. diyete kafayı adapte edemedim. 79.9 u görmek istiyorum. en kısa zamanda toplamam gerekUykucu şirin modunda. Galiba sen huysuz şirin modunda ??
Yarın?valla günlerim yoğun geçiyor. kafa yorgunluğum fazla. diyete kafayı adapte edemedim. 79.9 u görmek istiyorum. en kısa zamanda toplamam gerek![]()
Hele senYaa kizlar harikasiniz bugün cok güldüm![]()
Yarin ya da pazartesi gunu guzel bir baslangic yap canimvalla günlerim yoğun geçiyor. kafa yorgunluğum fazla. diyete kafayı adapte edemedim. 79.9 u görmek istiyorum. en kısa zamanda toplamam gerek![]()
Sütlaç nerde?
A101 de 10 TL üzeri alışverişe Nestle nin 2 sütlü 2 bitter 4 lü çikolatası 37 TL yerine 18 TLTatliyla aram hic yok aramam yaa
Ama cikolata ayrı benim icin![]()
Senin bir an önce maviş kaptan olman gerekiyorvalla günlerim yoğun geçiyor. kafa yorgunluğum fazla. diyete kafayı adapte edemedim. 79.9 u görmek istiyorum. en kısa zamanda toplamam gerek![]()
A101 de uzak ama aklimda olsun yolum duserse alayımA101 de 10 TL üzeri alışverişe Nestle nin 2 sütlü 2 bitter 4 lü çikolatası 37 TL yerine 18 TLbilgin olsun
![]()
Evimde şimdiye kadar bir kere bile sütlaç pişirilmedi yenilmedi ve de görülmediSütlaç nerde?![]()
Ohaaaaa hemen almalıyım.A101 de 10 TL üzeri alışverişe Nestle nin 2 sütlü 2 bitter 4 lü çikolatası 37 TL yerine 18 TLbilgin olsun
![]()