Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalorisi için değil ama seni rahatsız ettiği için üzüldüm mavişimTmm yarın bildirsem olur ya da gece yataktabugün glutensiz diyetimi bir bozdum boya uğruna karnım bir şiş sürekli in çık tabure de yapıyorum su ardına su içiyorum anlatamam
Afiyet olsun canim etiketler nerede25.03.2022 menü
8.45
Sade nescafe
10.00
2 dilim kepekli ekmek arasına krem peynir domates kurusu ezmesi roka maydonoz
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
13.00
Dünden kalan 2.5 şiş ızgara tavuk
4 yk piyaz
Salata
15.30
Sade Türk kahvesi
Soda
19.20
Avuç içim kadar tavada yağsız pişmiş incik tavuk
Yarım kase bulgur köfteli yoğurt çorbası
Salata
Su:2.5 litre
Ordan seçmek bana zor geldi, forumun kendi emojileri ile devam ediyorum
Teşekkür ederim bitanem
Yemek vardı. Yemedim.Yaparsin sen canim o kadar kiloyu vermek ne kadar zordu zoru basardin bunu da basarirsin
Babysi yemek mi yapmadin bu hep ivir zivir olmus
Afiyet olsun canim
Sagol kaptanim
Bak sen yemiyorsun ben butun bunlari yer arada yemekte yerdim. Cunku kendimi uc ogun iste gec degil simdi toparla deyip saglikli besledikten sonra sapitirken buldugum jcinYemek vardı. Yemedim.![]()
Ama bu mesaj çok sıcakİyi ki varsın beeeegiden her kilomda senin imzan var
çok şükür diyeyim
İyiyiz canım sen nasılsın![]()
olsun sen sütlaç olursa bana gönder
Yarın?
bence deSenin bir an önce maviş kaptan olman gerekiyor![]()
sütlaçsız ev mi olur yaEvimde şimdiye kadar bir kere bile sütlaç pişirilmedi yenilmedi ve de görülmedi
Kavga etmeden sn geçirmiyorlar ki. Nagihan geçen gün Barış' a saldırıyordu. Elinde bardak bir oraya bir buraya yürüyorsun.Survivor'da hep oyun gösterip duruyolar içim sıkılıyor keşke kavga etseler kaosa açım![]()
Bak yaaaa sabahtan söyleseydin keşke, çünkü kırmızı kaptan olabilirdimçok şükür diyeyim
olsun sen sütlaç olursa bana gönder
bence debu hafta kırmızı kaptan ol. haftaya cumaya da beni mavi kaptan olarak ata
sütlaçsız ev mi olur ya![]()
Nagihan abim kavga sever de karşısındakiler uzatmadan yürüyüp gidiyorlarKavga etmeden sn geçirmiyorlar ki. Nagihan geçen gün Barış' a saldırıyordu. Elinde bardak bir oraya bir buraya yürüyorsun.![]()
Afiyet olsun lıkır lıkır iç bebeğimŞu içeyim ben.![]()
Acımdan öldüm vallahiAma bu mesaj çok sıcak
Senin İraden kararlılığın çok etkili oldu canımın içi![]()
Canım sağol bu birkaç gün beni imkansızlık zorluycak dışarıda fln o şekilde beslenme ile idare edebildiğim kadar edicemKalorisi için değil ama seni rahatsız ettiği için üzüldüm mavişim
yavrucum pastelle elhan, senle ben muhteşem ikili kaptanlarız nasıl unutursunBak yaaaa sabahtan söyleseydin keşke, çünkü kırmızı kaptan olabilirdim![]()
Sana glutensiz ekmekle sandviç öneriyorum bu günlerde mavişimCanım sağol bu birkaç gün beni imkansızlık zorluycak dışarıda fln o şekilde beslenme ile idare edebildiğim kadar edicem