Yaaa evetyavrucum pastelle elhan, senle ben muhteşem ikili kaptanlarız nasıl unutursun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa evetyavrucum pastelle elhan, senle ben muhteşem ikili kaptanlarız nasıl unutursun![]()
Afiyet olsun canım sen hangi takimdasin bu haftaSabah 10:00
2 yumurta
3 dilim domates
3 yesil zeytin
Kk peynir
Ögle 14:00
Kuşbaşılı kaşarlı pide
Ayran
Akşam 19:00
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
2 litre su
Afiyet olsun YıldızcımElhan
Cordelia
Zipzip-
gezegenfeza
9.00: Haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kapya, siyah zeytin beyaz peynir, kivi ve cay
13.10: Sütlü kahve (2)
18.00. 1 orta boy bol malzemos (bol mayonezli), ayran ve sufle
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3034462
Teşekkür ederim eppeğimYaparsin sen canim o kadar kiloyu vermek ne kadar zordu zoru basardin bunu da basarirsin
Babysi yemek mi yapmadin bu hep ivir zivir olmus
Afiyet olsun canim
Sagol kaptanim
Hoşbuldum canım teşekkür ederimAaaaa ben yeni farkettim. Hoşgeldin
Menüler buraya yazılacak canım
İyi Geceler canım.Bugünkü yediklerim hantallık yaptı bende. Uyuyayım en iyisi. İyi geceler diliyorum herkese![]()
İyi Geceler canım.![]()
Ben bu sene Nagihani tutuyorum.Nagihan abim kavga sever de karşısındakiler uzatmadan yürüyüp gidiyorlar![]()
Cumalari yediklerimiz yağ olmuyo deyorlaa.Amaaaan bugün cuma bişey olmaz
Bunu iyi dedin yapıp yanima alıyım dolapta Dursun fln pratik ya canım kaptanım senmiydin unuttum kimindim ben kırmızıydım onu hatırlıyorumSana glutensiz ekmekle sandviç öneriyorum bu günlerde mavişim
Yaaa evetsana yenilmek de güzel beee tamam bundan sonra kaptan olacak kadar kilo verirsem hemen seni seçicem
![]()
İyi geceler ŞiramBugünkü yediklerim hantallık yaptı bende. Uyuyayım en iyisi. İyi geceler diliyorum herkese![]()
Yaaa kiyamam sanaBugün ilk defa 16:30 da yemek işini kapattım.simdi sürekli sallanıyorum.acliktan mi acaba.habire evdekilere deprem mi oluyor diyorum![]()