- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gunlere kaldik gercektenHadi yaa
1,79 a ayçiçek yağı aldık bugün
Kişi başı 1 paket yağ, 1 paket un hakkımız vardı. Oğlan arabada bekliyordu, çağırdım, geldi birer o, birer ben aldım. Allah ım ne günlere kaldık.
Yürüyüş yaparken baktım marketin birinde 2 şer paket un alma hakkımız var ve un gelmiş, 2 de ordan aldım, yağ yoktu malesef![]()
Afiyet olsun canim29 Mart Salı menüm
11.30 kahvaltı: 1 kaşarlı tost kepekli ekmekten , 2 yum pırasalı omlet, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, çay
15.30 ara: 1 kase yoğurt, 1 elma
16.30 ara: 1 fincan yer fıstığı
18.30 akşam yemeği: 1 tabak kıymalı kabak yemeği, 5 sıkım mercimek köftesi, yeşillik, 2 sb ayran
21.00 : 1 fincan yeşil çay içeceğim
Su: 3 litre
Zipzip- @pastel34 @sara_28
Niyeki kuzum, ben hasta deyilim
Afiyet olsun29 Mart Salı menüm
11.30 kahvaltı: 1 kaşarlı tost kepekli ekmekten , 2 yum pırasalı omlet, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, çay
15.30 ara: 1 kase yoğurt, 1 elma
16.30 ara: 1 fincan yer fıstığı
18.30 akşam yemeği: 1 tabak kıymalı kabak yemeği, 5 sıkım mercimek köftesi, yeşillik, 2 sb ayran
21.00 : 1 fincan yeşil çay içeceğim
Su: 3 litre
Zipzip- @pastel34 @sara_28
Şeker çokNe gunlere kaldik gercekten
Toz seker var mi
Geçen hafta 5 kg i 42 liraydi bu hafta sonu 85 lira
Ne güzel şimdi bayaa yarışmacı var6.takimdayken bazen yarismaci kalmazdi
Yoneticiden bildirim isteyip yeni yarismaci cagirirdik
Sitedeki herkese bildirim gidiyordu 5-10 kişi anca buluyorduk ama![]()
Teşekkür ederim kaptanım, menümde mercimek köftesi yoktu aslında ama eşimin arkadaşının eşi göndermiş . Yedim ben deAfiyet olsun canim![]()
Tamamdır kaptanımAz isim var geleceğim
kıııııxzzz niye öyle oldu kiSabah 81 e geri çıkmışım aman ne güzel![]()
Evet hanım kardeşimiz doktora gitti BugünYanlış mı gördüm ya yine.HanimKelesimiGetir miydi?
Buyur kuzum ben varımKimse yok mu arkadaşlar??![]()