Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi ve fesang fesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın. 🤣🙃
Valla ıssız adaya yalvarsaniz da eş çocuk götürmem azcik kafa dinleyelim yahu 🤣

Bugünki menüm
6.50 filitre kahve

7.50 3 kepçe sut ve gronola
13.00 3 YK kuru fasulye,salata,yoğurt ve çocuklara yaptığım tosttan tirtikladim çeyrek kadar😭

17.00 bu sebeple akşam ogunumde sadece süt ve gronola vardı.
Şimdi adımımı 10000e tamamlamaya çalışıyorum.yatmadan ya da sabah atarım inşallah Elhan Elhan
Çocuklar olmasa ne yiyecektik acaba :işsiz:
Yine de menün fena sayılmaz. :super:yarin tirtiklamak yok. Son iki günü temiz geçirmeye niyet ediyorsun bu akşam. :KK20:tamam mi suskunum asla ve kat'a....sıfır kaçamak istiyorum. Anlaşılmıştır. :63:
Afiyet şifa olsun balım. :KK60:

Menü
Sabah
1 yum. Omlet
1kk peynir
Domates
Salatalık
1 etimek

Ara
Kahve
2 kare bitter

Ara
200ml kefir

Akşam
2 kepçe yayla çorbası
Avuç içi kadar tavuk
Salata
1 bardak ayran

Su:2 lt spor: 1000 adımım kaldı tamamlayıp atacağım Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan
Harika bir menü. :KK74:
Dayan eppeğim. :KK68:iki gün daha böyle güzel menü bekliyorum. :dua::KK200::dua:
Afiyet şifa olsun.

Yarışmaci aranıyor deyince aklima geldi sadece🤭🤭
cok kalabaligiz maşallah 🧿🧿
Kalabalik olmakta cok önemli degil ama dediğin gibi saygi duyulmasi gercekten cok önemli 🤗🤗
Gec gelmedin ama iyi ki geldin seninle tanistik inşaallah uzun yillar birlikte burda devam ederiz 🥰

Fark ettim ama neyseki aksam yemeginde kabak vardi 🤭🤭

Afiyet olsun ablacim♥️

Gecmis olsun ablacim 😔
Adımlarımı tamamladım ama 🙈 bi yeşil çay içeyim biraz daha yürürüm 🤗 o köfteler erir yok olur 😬
İnşallah uzun yıllar birarada oluruz, benim olacağım kesin 🤣 ikinci bebeden sonra verilecek 30 kilom olur 🤣
🤩🤩🤩🤩🤩 Kebap Zipzip- Zipzip- sen kesin baklava dersin. 🤪
Buranın kebapları mükemmel ötesi 😋
Çok severim bende kilo alma sebeplerim arasinda 🙈🙈
Cuma günü yapsam çok ağır olur demi 😩

Yarışmaci aranıyor deyince aklima geldi sadece🤭🤭
cok kalabaligiz maşallah 🧿🧿
Kalabalik olmakta cok önemli degil ama dediğin gibi saygi duyulmasi gercekten cok önemli 🤗🤗
Gec gelmedin ama iyi ki geldin seninle tanistik inşaallah uzun yillar birlikte burda devam ederiz 🥰

Fark ettim ama neyseki aksam yemeginde kabak vardi 🤭🤭

Afiyet olsun ablacim♥️

Gecmis olsun ablacim 😔
Sağol kuzum, geçer inşallah, heryere takılıp duruyor

Kesinlikle reglden. Benim regl olayı yok diyet, su, adım da var ama bir ilerleme yok. Bazen oluyor böyle şeyler. Biz cumayı bekleyelim.
Valla bugün 2 tur çıktım yürüdüm, cumaya eksi çıkmak için, aslında evin işi bitmeden mümkün deyil kimse beni dışarı çıkaramazdı.
Yarın tekrar bakacağım, olmadı 2 öğün hafif yiyeceğim

Back
X