Peynir , pijama , kitap...insan almazdım ben. Fesangim bile olsakuzum ne yiyecek diye düşünüp durmak istemem.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peynir , pijama , kitap...insan almazdım ben. Fesangim bile olsakuzum ne yiyecek diye düşünüp durmak istemem.
![]()
Valla ıssız adaya yalvarsaniz da eş çocuk götürmem azcik kafa dinleyelim yahuIssız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi vefesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın.
![]()
Çocuklar olmasa ne yiyecektik acabaBugünki menüm
6.50 filitre kahve
7.50 3 kepçe sut ve gronola
13.00 3 YK kuru fasulye,salata,yoğurt ve çocuklara yaptığım tosttan tirtikladim çeyrek kadar
17.00 bu sebeple akşam ogunumde sadece süt ve gronola vardı.
Şimdi adımımı 10000e tamamlamaya çalışıyorum.yatmadan ya da sabah atarım inşallahElhan
BebeeemmmBiricikim benimmm
Harika bir menü.
Geçmiş olsun fezacim.Evet hanım kardeşimiz doktora gitti Bugün
Gerçi bende gittim sayılır
Tırnaklarım kırılıyor, doktor vitamin yazdı, reçeteyi almaya gittik
2 litre su ictim
Adımlarımı tamamladım amaYarışmaci aranıyor deyince aklima geldi sadece
cok kalabaligiz maşallah
Kalabalik olmakta cok önemli degil ama dediğin gibi saygi duyulmasi gercekten cok önemli
Gec gelmedin ama iyi ki geldin seninle tanistik inşaallah uzun yillar birlikte burda devam ederiz
Fark ettim ama neyseki aksam yemeginde kabak vardi
Afiyet olsun ablacim
Gecmis olsun ablacim![]()
Buranın kebapları mükemmel ötesi
Cuma günü yapsam çok ağır olur demiÇok severim bende kilo alma sebeplerim arasinda![]()
Ben yarın coşicimNeşeli takım arkadaşları aranıyorhadi coşalım, motive olalım be arkadaşlar
![]()
Sağol kuzum, geçer inşallah, heryere takılıp duruyorYarışmaci aranıyor deyince aklima geldi sadece
cok kalabaligiz maşallah
Kalabalik olmakta cok önemli degil ama dediğin gibi saygi duyulmasi gercekten cok önemli
Gec gelmedin ama iyi ki geldin seninle tanistik inşaallah uzun yillar birlikte burda devam ederiz
Fark ettim ama neyseki aksam yemeginde kabak vardi
Afiyet olsun ablacim
Gecmis olsun ablacim![]()
Nöbet yordu seni ablacimBen yarın coşicim
Hiç halim yok tatlım.menüleri zor cevaplıyorum arada bir alintilardan neler olup bittiğini anlamaya çalışıyorum.
![]()
Saol canımAfiyet olsun adaşım
Hosgeldin kaptanim![]()
Sağol kaptanımAfiyet olsun canımApa yaptığın için yorum yapamıyorum. Şifa olsun.
Kırmızı takımdakiler ablacım.Afiyet olsun canımEtikettekilerin çoğu rakiplerin mi? Bayağı savaş veriyorsun desene
bugun nasılsın kuzum?
Geldim sinsi sinsi baktım.Afiyet olsun adaşım
Hosgeldin kaptanim![]()
Cuma gunu baska kaçamak yapmazsan aslinda yiyebilirsin canimCuma günü yapsam çok ağır olur demi![]()
![]()
Valla bugün 2 tur çıktım yürüdüm, cumaya eksi çıkmak için, aslında evin işi bitmeden mümkün deyil kimse beni dışarı çıkaramazdı.Kesinlikle reglden. Benim regl olayı yok diyet, su, adım da var ama bir ilerleme yok. Bazen oluyor böyle şeyler. Biz cumayı bekleyelim.