Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi ve fesang fesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın. 🤣🙃
Ay çok heyecanlandım, dur bi düşüneyim 🤣🤣

Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi ve fesang fesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın. 🤣🙃
Ben tost seviyorum ya sıcak sıcak, yağlı olmasına gerek yok.karışık favorim, kaşarlı da yiyorum onda da bir sorun yok. Bir de kebap ve mangal 🍖 🍗

Bende kedilerimi, konserve ve bol domates alırdım

Pazartesi 28 Mart

Filitre kahve
7.45
Kahvaltı h yumurta, 1 tk peynir, 1 çok tahıllı ekmek, tahin pekmez

12.45
3 YK kısır turşu

17.30 3 köfte,bir kase yoğurt,şalgam, 2 yk bulgur pilavısuyu bilmiyorum 😔@elhan@cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-29-06-58-13-611_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2022-03-29-06-58-13-611_com.huawei.health.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 26
Ne güzel şimdi bayaa yarışmacı var 😍 bildirime gerek yok.
Neden biliyor musun kaptanım?
Burda ne olursa olsun işler zamanında yapılıyor. Bahaneler yok. Grup sorumluluğu var, insanlar birbirine saygı duyuyor. Ve eğlenceli bir grup :KK52: ben buraya geldiğim için mutluyum, hatta çok geç kaldığımı düşünüyorum. Kasım ayında gelseydim şimdiye 70 li kiloları görmüştüm. Neyse zararın neresinden dönersek kardır diyip yola devam edelim :KK55:
Yarışmaci aranıyor deyince aklima geldi sadece🤭🤭
cok kalabaligiz maşallah 🧿🧿
Kalabalik olmakta cok önemli degil ama dediğin gibi saygi duyulmasi gercekten cok önemli 🤗🤗
Gec gelmedin ama iyi ki geldin seninle tanistik inşaallah uzun yillar birlikte burda devam ederiz 🥰
Teşekkür ederim kaptanım, menümde mercimek köftesi yoktu aslında ama eşimin arkadaşının eşi göndermiş . Yedim ben de :KK53:
Fark ettim ama neyseki aksam yemeginde kabak vardi 🤭🤭
Menüm

14: 30
Çökertme kebabı ( kerevizli, patates deyil)
Bikaç kaşık bulgur pilavı
2 avuç çekirdek

1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Adımlarımı akşam yollarım, biraz daha artsın
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
@Elhan
@yildiz4kc
Afiyet olsun ablacim♥️
Evet hanım kardeşimiz doktora gitti Bugün