Maşallah abla dun cok guzel adim atmissinDün vakitli paylaşsaydın hedefim seni geçmek olurdu
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
Halsizliğe falan iyi geliyor bende düzenli kullanmıyorum arada böyle halsiz hissedince kullanıyorum ama o zaman diyet yapmıyordum şimdi bir şey olur mu acaba diye düşündümPharmaton kullandım bir kutu, düzenli kullanmadığım için kilo vermemde sıkıntı yapmadı, demekki aldırmaz, şahsi fikrim, vücuda enerji vermesi gerekiyor, haliyle daha fazla hareket edersin ve kilo almazsın
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bugün kötü bir boğaz ağrısı ile uyandımevden ıhlamur limon fln getirdim
58i gördüm inanamıorum
diyet yaparken 60tan düşmüyordum
demekki kilo vermenin tek yolu stres
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
157.000. mesaj TebriklerAynen hocam gider o ödemler
Hanımcim gider diyorum da inşallah gider geçen hafta bir kilo vermiştim bu hafta durma dönemi...yine de mücadeleyi bırakmadım.Aynen hocam gider o ödemler
157.000. mesaj Tebrikler
Sağlık olsun inşaallahÇok fazla yemek yiyen birisi değilim aslında,yaşamak için yiyenlerdenim diyetten dolayıda azaldı epey.
Çok sağol iyiyim sırtımda ağrılar vardı onun için gittim kas spazmı dedi dr,birde artık yaşta almaya başladım bunların olması normal artık.
Selamlar kaptanım hoş geldinSelamün aleyküm.
Bende böyle görünüyor ablaTeşekkrler hanımlar,mesaj 157 değil 127 bende sizlerde farklımı gözüküyor acaba
Aaa nasil acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?