Öylemı cok sevındım kac kılo verdınız toplamEvet kg verince bütün degerlerim duzeldi
Geçmiş olsun bende çekildim bugünde ama kurtuldum gitti ama dişlere iyi bakmak lazım hergün firçalıycam artık
Çok yürümek de ödem yapabilir zorlama aşkitom
O soruyu Süper mario’nun ikizine benzeyen lastikçi amcaya değil de kendimize soralım mı?Yağmur yağsa da kar lastiği daha çok kaydirir canim dişleri kara göre geniş aralıklı . Lastiği değiştirirken bedenimizi de değiştirebilir miyiz bi sorsaydın
Dün vakitli paylaşsaydın hedefim seni geçmek olurdu
Çok yürümek de ödem yapabilir zorlama aşkitom
Hey gidi günlerÇok sağol canım
Mesajın silindi bir anda ,teşekkür ederim bir zamanlar 34 giydiğim yıllardı kilo 45 düşün yani.
Bendim dün hastanedeydim
Mesaj silindi gene.
İshale kahve limon iyi grliyor,nescafe limonda kilo vermede etkiliymiş hemde yağ yakıyormuş
Geçmiş olsun kuzum.Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
Geçmiş olsun dikakt et kendine.Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
Aynen eski resimlere bakınca vay be diyorumHey gidi günler
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bugün kötü bir boğaz ağrısı ile uyandımevden ıhlamur limon fln getirdim
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar bugün kötü bir boğaz ağrısı ile uyandımevden ıhlamur limon fln getirdim
Yarına atılır o ödem sıkıntı etme bal badem gözlümÇok yürümek de ödem yapabilir zorlama aşkitom
Pharmaton kullandım bir kutu, düzenli kullanmadığım için kilo vermemde sıkıntı yapmadı, demekki aldırmaz, şahsi fikrim, vücuda enerji vermesi gerekiyor, haliyle daha fazla hareket edersin ve kilo almazsınKızlar bir şey soracağım supradyn gibi takviyeler kg yapar mı acaba kullanan var mı aranızda
Aynen hocam gider o ödemlerYarına atılır o ödem sıkıntı etme bal badem gözlüm
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?