Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun bende çekildim bugünde ama kurtuldum gitti ama dişlere iyi bakmak lazım hergün firçalıycam artık
saol canım. Benim dişlerim inci gibiydi, çürüdüğü için çektirmedim. Damağım dar, dişlerim iri, onlarda çıkınca damağım o kadar ağrıyordu ki, o ağrıdan kurtulmak için çektirdirdim. Çokta iyi yapmışım

Yağmur yağsa da kar lastiği daha çok kaydirir canim dişleri kara göre geniş aralıklı . Lastiği değiştirirken bedenimizi de değiştirebilir miyiz bi sorsaydın
O soruyu Süper mario’nun ikizine benzeyen lastikçi amcaya değil de kendimize soralım mı? Allahım tez zamanda ideal kilolara ulaşmayı nasip etsin

Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.

Hey gidi günler

Geçmiş olsun kuzum.

Geçmiş olsun dikakt et kendine.
Zamanı geldi lastikler için yağışlı havada tehlkeli olur yoksa.

Kızlar bir şey soracağım supradyn gibi takviyeler kg yapar mı acaba kullanan var mı aranızda
Pharmaton kullandım bir kutu, düzenli kullanmadığım için kilo vermemde sıkıntı yapmadı, demekki aldırmaz, şahsi fikrim, vücuda enerji vermesi gerekiyor, haliyle daha fazla hareket edersin ve kilo almazsın

Günaydın canim gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…