Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sagol canim

Gunaydin kizlar biraz gidip uyuyim
Günaydın canim
Günaydın kaptanim
Afiyet olsun canim
Bu arada herkese günaydın
Günaydın canim
Maşallah Bugün ekmeği bırakıyo musun canım
Hangi ekmegi

Yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla kırar insan sevdiğini.
Ve söylediklerinden çok söylemedikleriyle.

Demiş birisi
Kırmızı takımın iradeli, ne yaptığının farkında olan minnoş şişkolari
Harika bir çarşamba ve perşembe bizi bekliyor. Özellikle akşam öğünlerini çok güzel planlamanizi istiyorum bugün sizden. Bulgur, pirinç, nohut, bakliyat, turşu, tuzlu gıdalardan uzak , çorba , salata , sebze, et( az miktarda) tercih etmeniz hepimizi mutlu eder. Su miktarını gün içinde artiralim. Gece suyu çok icmeyelim. WC ye kalkıp gece salgılanan yağlarimizi yakan yararlı hormonların etkisini azaltmayalim.
North River
yazarhanim35
sandriyon
Maviokur
gezegenfeza
Beth18
S Suskunkardelen
_ASTRAL_
menekse_kokusu
s i d e l y a
fesang
Temiz menü + egzersiz + su + inanç = Z A F E R

Hadi alalım şu kupayı

Kızlar bir şey soracağım supradyn gibi takviyeler kg yapar mı acaba kullanan var mı aranızda
canim suprady degil ama b12 ve d vitamini arada d ac vitanimi kullaniyorum. Psikolojik mi bilmem ama ben gece yatarken aliyorum bunlari, yan etkisi varsada uykuda gelip geciyor o etkiler diye dusunuyorum. Vitaminlerin bazilari israh acabiliyor, kendisi kilo yapmiyor ama istah actigi icin kilo almana sebep olabiliyor. Istahim acilacaksada gece uyurken o istek gelip gecer diye dusundugum icin gece yatmadna iciyorum. Bende ise yariyor bu dusunce :) o sekilde bir dene istersen

Olsun 2 gunde eksiye dusersin moralini yuksek tut
Yediklerine dikkat et 2 gun
Kesinlikle en büyük sebebi motive. İki gündür moralim bozuldu diye kilo veremedim. Bı yerde okudum geçen, cidden moral önemli ve okumadan da keşfetmiştim

Yatmadan önce ilaç almayın emilim sağlanmıyor diyorlar canım dikkat et yine de yan etkisi falan olur uyku sırasında farketmezsin mazallah

Ay inşallah cuma güzel bir eksi göreceğim ben :)

Sağlıklı olmak için Yemen de lazım abla , aman diyim dikkat e kendinle
Çok fazla yemek yiyen birisi değilim aslında,yaşamak için yiyenlerdenim diyetten dolayıda azaldı epey.
Geçmiş olsun, iyisin dimi?
Çok sağol iyiyim sırtımda ağrılar vardı onun için gittim kas spazmı dedi dr,birde artık yaşta almaya başladım bunların olması normal artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…