Günaydın canimSagol canim
Gunaydin kizlar biraz gidip uyuyim
Günaydın kaptanimGünaydın
Afiyet olsun canimPazartesi menüm
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
3,4 dilim ekmek
Biraz domates ve salatalık
5 adet zeytin
Cay
Ara
1 fincan neskafe
Aksam
1 kase salatalık 1 kase mercimek çorba
3 dilim ekmek
Ayran
SSalı günün ki menüm
Sabah 1 bardak nescafe
Öğle
5 dilim k. Patates
Biraz domates salatalik
Yarım kase yogurt
5 dilim ekmek
Aksam
1 tabak nohut sulusu
6,7 y. Kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Biraz tursu
Cay
1 adet portakal yatmadan önce
Zipzip-
Günaydın canimBu arada herkese günaydın
Hangi ekmegiMaşallahBugün ekmeği bırakıyo musun canım
Sanırım yenmeyecek ekmek kalmamış ortadaGünaydın canim
Günaydın kaptanim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Hangi ekmegi
Yiyerek zayifliyorum 59.5 ciktim bugünSanırım yenmeyecek ekmek kalmamış ortada
Günaydın canimGünaydın kızlar bugün 82.8 i gördümbakalım cumaya ne olacak
canim suprady degil ama b12 ve d vitamini arada d ac vitanimi kullaniyorum. Psikolojik mi bilmem ama ben gece yatarken aliyorum bunlari, yan etkisi varsada uykuda gelip geciyor o etkiler diye dusunuyorum. Vitaminlerin bazilari israh acabiliyor, kendisi kilo yapmiyor ama istah actigi icin kilo almana sebep olabiliyor. Istahim acilacaksada gece uyurken o istek gelip gecer diye dusundugum icin gece yatmadna iciyorum. Bende ise yariyor bu dusunce :) o sekilde bir dene istersenKızlar bir şey soracağım supradyn gibi takviyeler kg yapar mı acaba kullanan var mı aranızda
Kesinlikle en büyük sebebi motive. İki gündür moralim bozuldu diye kilo veremedim. Bı yerde okudum geçen, cidden moral önemli ve okumadan da keşfetmiştimOlsun 2 gunde eksiye dusersin moralini yuksek tut
Yediklerine dikkat et 2 gun
İyi uykularSagol canim
Gunaydin kizlar biraz gidip uyuyim
Aslında doğrusunu yapıyosunYiyerek zayifliyorum 59.5 ciktim bugün
Yetis abla birlikte 57 ye inelimAslında doğrusunu yapıyosun
Sana yetişicem
O zaman moralini yukseltiyorsun canimKesinlikle en büyük sebebi motive. İki gündür moralim bozuldu diye kilo veremedim. Bı yerde okudum geçen, cidden moral önemli ve okumadan da keşfetmiştim
Yatmadan önce ilaç almayın emilim sağlanmıyor diyorlar canım dikkat et yine de yan etkisi falan olur uyku sırasında farketmezsin mazallahcanim suprady degil ama b12 ve d vitamini arada d ac vitanimi kullaniyorum. Psikolojik mi bilmem ama ben gece yatarken aliyorum bunlari, yan etkisi varsada uykuda gelip geciyor o etkiler diye dusunuyorum. Vitaminlerin bazilari israh acabiliyor, kendisi kilo yapmiyor ama istah actigi icin kilo almana sebep olabiliyor. Istahim acilacaksada gece uyurken o istek gelip gecer diye dusundugum icin gece yatmadna iciyorum. Bende ise yariyor bu dusunce :) o sekilde bir dene istersen
Ay inşallah cuma güzel bir eksi göreceğim ben :)Yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla kırar insan sevdiğini.
Ve söylediklerinden çok söylemedikleriyle.
Demiş birisi
Kırmızı takımın iradeli, ne yaptığının farkında olan minnoş şişkolari
Harika bir çarşamba ve perşembe bizi bekliyor. Özellikle akşam öğünlerini çok güzel planlamanizi istiyorum bugün sizden. Bulgur, pirinç, nohut, bakliyat, turşu, tuzlu gıdalardan uzak , çorba , salata , sebze, et( az miktarda) tercih etmeniz hepimizi mutlu eder. Su miktarını gün içinde artiralim. Gece suyu çok icmeyelim. WC ye kalkıp gece salgılanan yağlarimizi yakan yararlı hormonların etkisini azaltmayalim.
North River
yazarhanim35
sandriyon
Maviokur
gezegenfeza
Beth18
S Suskunkardelen
_ASTRAL_
menekse_kokusu
s i d e l y a
fesang
Temiz menü + egzersiz + su + inanç = Z A F E R
Hadi alalım şu kupayı
Çok fazla yemek yiyen birisi değilim aslında,yaşamak için yiyenlerdenim diyetten dolayıda azaldı epey.Sağlıklı olmak için Yemen de lazım abla , aman diyim dikkat e kendinle
Çok sağol iyiyim sırtımda ağrılar vardı onun için gittim kas spazmı dedi dr,birde artık yaşta almaya başladım bunların olması normal artık.Geçmiş olsun, iyisin dimi?
İnelim hayatımYetis abla birlikte 57 ye inelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?