Ben çok severim Hindistan cevizi yağini hatta kendime glutensiz pankek fln yaparken tavaya sürüyorum aroması çok hos oluyor afiyet olsun canım2 kabaktan yapmıştım az oldu evet farkındayım,yetti bana doyurdu genede
Şokta varmı bilmiyorumda dün görünce aldım hemen,aktarlarda epey pahalandı artık.
Kutusu yoktu sadece alırken .
Eki Görüntüle 3037584
Güzel duruyor2 kabaktan yapmıştım az oldu evet farkındayım,yetti bana doyurdu genede
Şokta varmı bilmiyorumda dün görünce aldım hemen,aktarlarda epey pahalandı artık.
Kutusu yoktu sadece alırken .
Eki Görüntüle 3037584
Günaydın canimGünaydın günaydın günaydınnnn kızlar ay yarın için çok heyecanlıyımacayip karışık bir hafta olmuştu ne olur güzel şeyler görüyim
Afiyet olsun canimBildirimlere bakamadan atıyorum
Günaydın tek planım, bugün moralimi yüksek tutmak. Bu hafta fazla neşeli geçmedi. Yarını atlatirsam tamamim, sen peki?Günaydınmuhtişimmmm perşembe gelmiş planlar neler
Günaydınlar hep birlikte güzel eksilergöreceğiz sabah ben gördüm azda olsa keyiflendimGünaydın günaydın günaydınnnn kızlar ay yarın için çok heyecanlıyımacayip karışık bir hafta olmuştu ne olur güzel şeyler görüyim
Teşekkürler tadıda aromasıda güzel oluyor,bir arada aspir yağı kullandım oda işe yaradı.Ben çok severim Hindistan cevizi yağini hatta kendime glutensiz pankek fln yaparken tavaya sürüyorum aroması çok hos oluyor afiyet olsun canım
Afiyetler olsunBildirimlere bakamadan atıyorum
İlk defa aldım bunu fiatı iyiydinormalde pahalanmış çünkü,bugün 1 tane daha alırım dursun evde .Güzel duruyor
Günaydınlar planlar tartıda eksileri görmek ona göre yemekGünaydınmuhtişimmmm perşembe gelmiş planlar neler
Hafif bir kahvaltı yaptım . Öğlen yoğurtlu bir öğünum var akşama kabak spagettiGünaydın tek planım, bugün moralimi yüksek tutmak. Bu hafta fazla neşeli geçmedi. Yarını atlatirsam tamamim, sen peki?
Ya sen yeter artık daha ne kadar inicen biz de görelim buralarıGünaydınlar hep birlikte güzel eksilergöreceğiz sabah ben gördüm azda olsa keyiflendim
Teşekkürler tadıda aromasıda güzel oluyor,bir arada aspir yağı kullandım oda işe yaradı.
Afiyetler olsun
İlk defa aldım bunu fiatı iyiydinormalde pahalanmış çünkü,bugün 1 tane daha alırım dursun evde .
Günaydınlar planlar tartıda eksileri görmek ona göre yemek
Günaydın canimGünaydınmuhtişimmmm perşembe gelmiş planlar neler
Günaydın canimGüzel bir sabahtan herkese günaydın
Gdebildiiğim kadar gideceğim bırakırsam tekrar alırım,hemen kilo alan biriyim ondan yani.Ya sen yeter artık daha ne kadar inicen biz de görelim buralarışaka bir yana masallah sübhanallah
Günaydın kaptanimGünaydın
Sağol canım kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Teşekkürler kaptanımİyi geceler. Bu alıntı geceden kalmış
Afiyet olsun canım. Kurabiyeler çok geç olmuş, küçükmüydü bari
Afiyet olsun canımadımlar müthiş
Harikasın canım
MaşallahBugün ekmeği bırakıyo musun canım
Stres kilo vermeyi durdurmaz mıneyse boşver 58 süper
Afiyet olsun canımMenüm
11:30 1 bardak kefir
13:30 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2 çeri domates
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin
1 bardak çay
17:30 akşam 1 tabak karnıbahar yemeği
3 litre su +1 litre ödem suyu
Zipzip- Cordelia pastelfit Kinoalihatun
Afiyet olsun canim30 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
2yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates
2dilim ekmek
13.30
8yk kıymalı kabak yemeği
Yogurt
18.00
8 yk kıymalı kabak yemeği
1kepçe tarhana çorbası
Yoğurt
20.00
1bardak süt
4 hurma
Su:2 litre
SporEki Görüntüle 3037626
Zipzip- Cordelia pastelfit erenmothers
Günaydın canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?