Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben çok severim Hindistan cevizi yağini hatta kendime glutensiz pankek fln yaparken tavaya sürüyorum aroması çok hos oluyor afiyet olsun canım

Günaydın günaydın günaydınnnn kızlar ay yarın için çok heyecanlıyım acayip karışık bir hafta olmuştu ne olur güzel şeyler görüyim
Günaydınlar hep birlikte güzel eksilergöreceğiz sabah ben gördüm azda olsa keyiflendim
Ben çok severim Hindistan cevizi yağini hatta kendime glutensiz pankek fln yaparken tavaya sürüyorum aroması çok hos oluyor afiyet olsun canım
Teşekkürler tadıda aromasıda güzel oluyor,bir arada aspir yağı kullandım oda işe yaradı.
Bildirimlere bakamadan atıyorum
Afiyetler olsun
İlk defa aldım bunu fiatı iyiydinormalde pahalanmış çünkü,bugün 1 tane daha alırım dursun evde .
Günaydın muhtişimmmm perşembe gelmiş planlar neler
Günaydınlar planlar tartıda eksileri görmek ona göre yemek

Ya sen yeter artık daha ne kadar inicen biz de görelim buraları şaka bir yana masallah sübhanallah

Ya sen yeter artık daha ne kadar inicen biz de görelim buraları şaka bir yana masallah sübhanallah
Gdebildiiğim kadar gideceğim bırakırsam tekrar alırım,hemen kilo alan biriyim ondan yani.
Eskiden olsaydı 45 kilo gnlerim yesemde çok almıyordum.

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Günaydın canim

Günaydın canim

Günaydın canim

Günaydın canim
Sağol canım kaptanım
Teşekkürler kaptanım
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…