Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım. Biz de 2.600 adımımız var diye seviniyoruz
Günaydın kızlar
Günaydın
bir selaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm lutfettttttttttttttttttttttttttt
bu ne çok hasretttttttttttttttttttttttttttttttttt
Sanırım bu sefer geldim.

Gdebildiiğim kadar gideceğim bırakırsam tekrar alırım,hemen kilo alan biriyim ondan yani.
Eskiden olsaydı 45 kilo gnlerim yesemde çok almıyordum.
Ah eskiler ne güzeldi metabolizmamiz her sene değişiyor zayıflık iyidir sağlık açısından da

Günaydın güzel bebekler. Yeğeni okula bıraktım kardeşimle temizliğe giriştik.
Hepinizi çok seviyorum inşallah haftaya daha aktif olabileceğim.
Günaydın canım. Yeğenin yazılıları bu hafta bitiyo o zaman. Bizim bugün matematik vardı, diğerleri haftaya. Temizlik de yok , tadilat var her yer toz.
Anlayacağın ben süperim, size kolay gelsin canım.
Takımca seni bekliyor olacağız

Ah eskiler ne güzeldi metabolizmamiz her sene değişiyor zayıflık iyidir sağlık açısından da
Aynen o dönemdede tansiyon sorunlarım vardı,normalde düşüktür çünkü dahada düşüyordu bai dönmelerim oluyordu.
Biraz toparlayınca baş dönmelerimde daha iyi oldu,şimdi daha rahatım.

28. ÇILGIN ÇEKİRGE ETABI
Güzel bir etabın daha son gününe geldik. Umuyorum hepimiz yarın güzel sonuçlar alırız. Bugün ödem atıcı, bağırsak çalıştırıcı besinlere ağırlık vermekte fayda var. Kilo başına 300-350 ml su tüketmeye gayret edelim. Tuz, zeytin, peynir, turşu, paketli gıda, bulyon, şarküteri ürünleri, bulgur ödem yapar tüketmeyelim. Yoğurt, maydanoz, kivi, ananas, kiraz sapı, yeşilçay, formçay, salatalık tüketmeye çalışalım. Ben bugün bunlara dikkat etmeye çalışacağım. Hafif spor ve yürüyüş de faydalı olur.
Bedeninizi sevin ona iyi bakın hanımlar

Tartıda görüşmek üzere
sara_28
gewezebidik
Kinoalihatun
Nefesimmmsin
HLLAK
Hallederiz
erenmothers
dolunaydagel
She-Raa
Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…