- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hepimize başarılar diliyorum,yarın büyük gün limon kürüm hazır,kayısı çayımı içiyorum şimdi.28. ÇILGIN ÇEKİRGE ETABI
Güzel bir etabın daha son gününe geldik. Umuyorum hepimiz yarın güzel sonuçlar alırız. Bugün ödem atıcı, bağırsak çalıştırıcı besinlere ağırlık vermekte fayda var. Kilo başına 300-350 ml su tüketmeye gayret edelim. Tuz, zeytin, peynir, turşu, paketli gıda, bulyon, şarküteri ürünleri, bulgur ödem yapar tüketmeyelim. Yoğurt, maydanoz, kivi, ananas, kiraz sapı, yeşilçay, formçay, salatalık tüketmeye çalışalım. Ben bugün bunlara dikkat etmeye çalışacağım. Hafif spor ve yürüyüş de faydalı olur.
Bedeninizi sevin ona iyi bakın hanımlarTartıda görüşmek üzere
@sara_28
@gewezebidik
@Kinoalihatun
@Nefesimmmsin
@HLLAK
Hallederiz
@erenmothers
dolunaydagel
She-Raa
Zipzip-
Yaa çok geçmiş olsunAynen o dönemdede tansiyon sorunlarım vardı,normalde düşüktür çünkü dahada düşüyordu bai dönmelerim oluyordu.
Biraz toparlayınca baş dönmelerimde daha iyi oldu,şimdi daha rahatım.
İnşallah canımHepimize başarılar diliyorum,yarın büyük gün limon kürüm hazır,kayısı çayımı içiyorum şimdi.
Maydonozumuda yedim sabah süperim şu anda,yarına ne olur umarım düşük çıkarız.
Kolay gelsin canımmmGünaydın güzel bebekler. Yeğeni okula bıraktım kardeşimle temizliğe giriştik.
Hepinizi çok seviyorum inşallah haftaya daha aktif olabileceğim.
Bir anda düşebiliyor hele yorgunluğa hiç grlmiyor.Yaa çok geçmiş olsundüşük tansiyon bende de var Allah şifamizi bol versin
Ödem filanmı var acaba ,yada regl döenmide olablirKızlar 1 haftadır hiç 3-4 den önce uyuyamıyorumve çok şişkin hissediyorum
Pazartesi tartımın üstüne hiç kilo kaybetmemişim
Vereceğiz hepimiz azimliyiz.İnşallah canım
Bendede kabak var dün yapmıştım onu yerim yoğurtla,acıyı sevmem yiyemem az atıyorum onuda.Çok acıktım tavuklu salata ve 2 haşlanmış yumurta ile ilk öğün yapıcam birazdan akşam da kabak yine bolca acıumarım düşmüşümdur 59 dan bıktım yaa
Afiyetler olsun bende kayısı çayımı içtim şimdi.Sabah 8.30 filtre kahvemi yaptım içtim
Simdi de türk kahvesi kahve haklarımı sabahtan bitirmiş oldum
Afiyet olsun canimmmBir anda düşebiliyor hele yorgunluğa hiç grlmiyor.
Ben alıştım yıllardır öyle.
Ödem filanmı var acaba ,yada regl döenmide olablir
Vereceğiz hepimiz azimliyiz.
Bendede kabak var dün yapmıştım onu yerim yoğurtla,acıyı sevmem yiyemem az atıyorum onuda.
Öylr oluyor duruyor bir süre yavaştan gidiyor sonra.
Afiyetler olsun bende kayısı çayımı içtim şimdi.
Teşekkürler sağolAfiyet olsun canimmm
Yok canım reglim geçen haftaydıBir anda düşebiliyor hele yorgunluğa hiç grlmiyor.
Ben alıştım yıllardır öyle.
Ödem filanmı var acaba ,yada regl döenmide olablir
Vereceğiz hepimiz azimliyiz.
Bendede kabak var dün yapmıştım onu yerim yoğurtla,acıyı sevmem yiyemem az atıyorum onuda.
Öylr oluyor duruyor bir süre yavaştan gidiyor sonra.
Afiyetler olsun bende kayısı çayımı içtim şimdi.
IUykusuzlukta yapar bunu.Yok canım reglim geçen haftaydıparmaklarımı zor kapatıyorum uyumadığım ve geç kalktığım için ödem oluyor galiba
3 kaşık kabak mı?
Selam canim bildirimini yarın yapmayi unutmaSelam 72,4 ile merhaba
Valla3 y.kaşığı yedim yanında 1 kaşıkta yoğurt vardı.3 kaşık kabak mı?
Dün 2 kabak rendeledim ikiye bölüp iki öğün yedim.
Bugünde aynı şekilde yapacağım, çokmu oluyor.
Aslında dün hiçte doymadım
Selam hoş geldinnSelam 72,4 ( tamamen kıyafetlerle) ile merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?