- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.315
- 598
- 35
Sağol kuzumTam benlik olmuş, hep çay kahve içmek istiyorum. Böyle yapıp ard arda içiyorum bazen
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımYeşil çayım hazır içine limon sıktım normaldede yaparım,birazda h.c.yağı kattım içecem şimdi.
Evet canım ücretsiz izindeyim, bu sene başlamadım okula. İnternet üzerinden istediğin her şeye ulaşıyorsun. Bu harika bir şey. Mağaza ya da markete gidiyorsun , çeşit sayısı az ya da o ürün yokÜcretsiz izinde mısın? İnternet üzerinden ulaşabili rlik iyki var.ona bile zaman yok
Yarın haftanın en düşük kilosunu görmek dileğiyleYarasın sonrada karnımız şişecek,bende su,kayısı çayı,limon kürünün dibine vuruyorumwc abonesi oldum bugün
Teşekkürler pastelcim içiyorum şimdi bu bitsin sıradaki gelecekAfiyet olsun canım
Ödevini son güne bırakan öğrenci gibiyim.yarin cuma diye sabrediyorumSüper süper tavsiye ederim yarına hazırlık
Hepimizeolsun arkadaşımYarın haftanın en düşük kilosunu görmek dileğiyle
Kansızlık var mı canım sende? Ben de adet zamanı çok üşüme olur, kansızlık var.Sağol kuzum
Dünden beri ayaklarım ısınmadı, sıcak su tuluğu 'na su koydum, oturdum. Kalkmamak için ikisini birlikte yaptım
Onun telaşı zaten ne vardı yani baştan yapsakya bunarı demi hep son güne bırakıyoruzÖdevini son güne bırakan öğrenci gibiyim.yarin cuma diye sabrediyorum
Temel gıda almam ama, atıyorum kakolu süt alıcam. 100 tane alayım,ucuz yap.yokk . Bulamazsın. (Büyük şehirlerde market kısmı ucuz vardır illa)Evet canım ücretsiz izindeyim, bu sene başlamadım okula. İnternet üzerinden istediğin her şeye ulaşıyorsun. Bu harika bir şey. Mağaza ya da markete gidiyorsun , çeşit sayısı az ya da o ürün yok
Var kuzum, bir ona çare bulamadık.Kansızlık var mı canım sende? Ben de adet zamanı çok üşüme olur, kansızlık var.
Kansızlık filanmı var acaba sende oda üşütür vücudu.Sağol kuzum
Dünden beri ayaklarım ısınmadı, sıcak su tuluğu 'na su koydum, oturdum. Kalkmamak için ikisini birlikte yaptım
Tam dalmadı demekki uykuya braz daha bekle istersen.Sırtım , boynum kopuyor.oglum ayağımda.koysam aglicak
Benimkiler kolay kolay dalmaZ. Alıştım boşverKansızlık filanmı var acaba sende oda üşütür vücudu.
Tam dalmadı demekki uykuya braz daha bekle istersen.
Devamke yi yeni kullandım cümle içindeBenimkiler kolay kolay dalmaZ. Alıştım boşverkızım gece yüzde seksen diyim ayakta sallanıyor. 3 yaşa kadar devamke
Evet var malesefKansızlık filanmı var acaba sende oda üşütür vücudu.
Tam dalmadı demekki uykuya braz daha bekle istersen.
Benim kızımdada var kansızlık adı perpleskti herhalde günde 1 ampül kırıp içiyordu kan seviyesini yükseltiyor oda.Var kuzum, bir ona çare bulamadık.
Diyette olmasam pekmez filan yiyecem de, kilolar musade etmiyor
A SBugün günaydın diyemedim, sabah çok geç kalktım, işlerimi bile yetistiremedim.
Geçmişi şimdi bitirebildim.
Selamün aleyküm diyim bari.
143 whatsapp mesaj var, şimdi de orayı okuyup kuruluşa bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?