Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam benlik olmuş, hep çay kahve içmek istiyorum. Böyle yapıp ard arda içiyorum bazen
Afiyet olsun canım
Sağol kuzum
Dünden beri ayaklarım ısınmadı, sıcak su tuluğu 'na su koydum, oturdum. Kalkmamak için ikisini birlikte yaptım

Ücretsiz izinde mısın? İnternet üzerinden ulaşabili rlik iyki var.ona bile zaman yok
Evet canım ücretsiz izindeyim, bu sene başlamadım okula. İnternet üzerinden istediğin her şeye ulaşıyorsun. Bu harika bir şey. Mağaza ya da markete gidiyorsun , çeşit sayısı az ya da o ürün yok

Evet canım ücretsiz izindeyim, bu sene başlamadım okula. İnternet üzerinden istediğin her şeye ulaşıyorsun. Bu harika bir şey. Mağaza ya da markete gidiyorsun , çeşit sayısı az ya da o ürün yok
Temel gıda almam ama, atıyorum kakolu süt alıcam. 100 tane alayım,ucuz yap.yokk . Bulamazsın. (Büyük şehirlerde market kısmı ucuz vardır illa)

Kansızlık filanmı var acaba sende oda üşütür vücudu.

Tam dalmadı demekki uykuya braz daha bekle istersen.
Benimkiler kolay kolay dalmaZ. Alıştım boşver kızım gece yüzde seksen diyim ayakta sallanıyor. 3 yaşa kadar devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…