Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu yaşıma kadar yıllarca günde bir bardak belki içiyordum. Ve şuan diyet modunda az olduğunu düşünüyorum. 3 ten de fazla içmem de.bence iki ,iki buçuk iyi. Dur netten su ihtiyacımi hesaplayayim
1 bardak nedir ki daha fazlasını çmek lazım,d,yettede olunca fazla içmek lazım bende bulmuştum kiloya göre günlük su miktarı ne kadar diye bulursam eklerim sayfaya.

1 bardak nedir ki daha fazlasını çmek lazım,d,yettede olunca fazla içmek lazım bende bulmuştum kiloya göre günlük su miktarı ne kadar diye bulursam eklerim sayfaya.
2.500 gibi cikti, bAska yerden hesapladım o da 2.673 çıktı, yani bana lazım İKİ BUÇUK litre.

Kilo ve hareketlede ilgili bendede 1.8 filan çıkıyor.
Birde limon kürü varya onu içiyırum.
Evet.ben masabasi çalışan kısmını seçtim. Dün yoğurt kürüne başladim ben de. Çok eskiden yapmıştım. 2 hafta denicem

HanimKelesimiGetir 43 yaşlarında üye olmuşsun sanırım. Aah,sırf şuraya bile dönüp baktığında,vay be kaç sene geçmiş burada diyoruz. Ah yıllar... Doğuyoruz ve çabucak büyüyoruz
Aynen 14 yıl olmuş benimde,sanki dün gibi hala .
Hiç bu kadar kalabileceğimi tahmin ble edemezdim,iyiki kalmışım çok seviyorum burayı.

Çok tatlı bir kaptansın sen pastelfitim

Filtre kahve de sipariş verdim. Yaa ben çok erteliyorum sipariş vermeyi. Filtre kahveye girdim. Ooo bı sürü marka, çeşit. Büyük /küçük paket. Yok açılir kapanır paket. Amaaa hafta sonuna yetişmeli dedim ve iyki vermişim.sabah verdim kargoya verildi.yarin gelir muhtemelen

Afiyetle iç canım

Bugün çok daha iyiyim. Ağzımın tadı yerine geliyor. C.tesiye kadar bulantı işini çözmem lazım. En kısa zamanda da sigarayı bırakmam lazım
Kuzum en kısa zamanda toparlanırsın inşallah Çubuk kraker iyi gelir bulantıya. Bir de yiyecekleri tatlı-tuzlu karıştırma. Sigaranın kokusu da mide bulandırır ve aç içiyorsan vay haline ben de senelerce çok severek günde en az 1 paket sigara içtim. Bırakalı 2 yıl oldu, ve sigaradan kaynaklı sorunlar bitti neredeyse. Senin de sigarayı bırakmanı diliyorum

Normalde besinlerin tok tutma özelliğine inanmam. Ama bunu tesadüf geçen kardeşim şehir dışından geldiğinde içtim ya. O zaman beni zinde ve bir tık tok tuttu. Sütluydu gerçi. Kahve dünyasından aldim şimdi. Markası bilinmeyenler de var , alırım ama vakit yoktu. Kendi sitesinden daha Uygun başka yerlerde. 3 lü aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…