- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
1 bardak nedir ki daha fazlasını çmek lazım,d,yettede olunca fazla içmek lazım bende bulmuştum kiloya göre günlük su miktarı ne kadar diye bulursam eklerim sayfaya.Bu yaşıma kadar yıllarca günde bir bardak belki içiyordum. Ve şuan diyet modunda az olduğunu düşünüyorum. 3 ten de fazla içmem de.bence iki ,iki buçuk iyi. Dur netten su ihtiyacımi hesaplayayim
2.500 gibi cikti, bAska yerden hesapladım o da 2.673 çıktı, yani bana lazım İKİ BUÇUK litre.1 bardak nedir ki daha fazlasını çmek lazım,d,yettede olunca fazla içmek lazım bende bulmuştum kiloya göre günlük su miktarı ne kadar diye bulursam eklerim sayfaya.
Kilo ve hareketlede ilgili bendede 1.8 filan çıkıyor.2.500 gibi cikti, bAska yerden hesapladım o da 2.673 çıktı, yani bana lazım İKİ BUÇUK litre.
Evet.ben masabasi çalışan kısmını seçtim. Dün yoğurt kürüne başladim ben de. Çok eskiden yapmıştım. 2 hafta denicemKilo ve hareketlede ilgili bendede 1.8 filan çıkıyor.
Birde limon kürü varya onu içiyırum.
Aynen 14 yıl olmuş benimde,sanki dün gibi hala .HanimKelesimiGetir 43 yaşlarında üye olmuşsun sanırım. Aah,sırf şuraya bile dönüp baktığında,vay be kaç sene geçmiş burada diyoruz. Ah yıllar... Doğuyoruz ve çabucak büyüyoruz
Evde olduğum için bende masa başını seçtim.Evet.ben masabasi çalışan kısmını seçtim. Dün yoğurt kürüne başladim ben de. Çok eskiden yapmıştım. 2 hafta denicem
Aynen ama örnek olmak istemiyorum. Mideye dokunabilirEvde olduğum için bende masa başını seçtim.
Akşam yatarken yenen kürden demi,acılı olandan.
Youtube videolarında vardı orada görmüştüm onu.Aynen ama örnek olmak istemiyorum. Mideye dokunabilir
Biraz ayaklarımda ağrı var, sabah çok geç uyandım, ödem devam. Bundan iyisi şam da kayısıBugün nasilsin peki
Sağol ablam
Çok tatlı bir kaptansın sen pastelfitim28. ÇILGIN ÇEKİRGE ETABI
Güzel bir etabın daha son gününe geldik. Umuyorum hepimiz yarın güzel sonuçlar alırız. Bugün ödem atıcı, bağırsak çalıştırıcı besinlere ağırlık vermekte fayda var. Kilo başına 300-350 ml su tüketmeye gayret edelim. Tuz, zeytin, peynir, turşu, paketli gıda, bulyon, şarküteri ürünleri, bulgur ödem yapar tüketmeyelim. Yoğurt, maydanoz, kivi, ananas, kiraz sapı, yeşilçay, formçay, salatalık tüketmeye çalışalım. Ben bugün bunlara dikkat etmeye çalışacağım. Hafif spor ve yürüyüş de faydalı olur.
Bedeninizi sevin ona iyi bakın hanımlar
Tartıda görüşmek üzere
@sara_28
@gewezebidik
@Kinoalihatun
@Nefesimmmsin
@HLLAK
@DombiliKus
@erenmothers
@dolunaydagel
She-Raa
@Zipzip-
Naber?Çok tatlı bir kaptansın sen pastelfitim
Kaç kahve hakkın var mavişokurumSabah 8.30 filtre kahvemi yaptım içtim
Simdi de türk kahvesi kahve haklarımı sabahtan bitirmiş oldum
Çok tatlı bir kaptansın sen pastelfitim
Afiyetle iç canımFiltre kahve de sipariş verdim. Yaa ben çok erteliyorum sipariş vermeyi. Filtre kahveye girdim. Ooo bı sürü marka, çeşit. Büyük /küçük paket. Yok açılir kapanır paket. Amaaa hafta sonuna yetişmeli dedim ve iyki vermişim.sabah verdim kargoya verildi.yarin gelir muhtemelen
Kuzum en kısa zamanda toparlanırsın inşallahBugün çok daha iyiyim. Ağzımın tadı yerine geliyor. C.tesiye kadar bulantı işini çözmem lazım. En kısa zamanda da sigarayı bırakmam lazım
Afiyet olsun feza ablaYarım lt yeşil çay yaptım, 250 mg da kahvemi aldım, peşpeşe içeceğim artık
Eki Görüntüle 3038246
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?