- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Şu an ne kadar oldu kızın.Benimkiler kolay kolay dalmaZ. Alıştım boşverkızım gece yüzde seksen diyim ayakta sallanıyor. 3 yaşa kadar devamke
Selamlar hoş grldinGeçmişi şimdi bitirebildim.
Selamün aleyküm diyim bari.
143 whatsapp mesaj var, şimdi de orayı okuyup kuruluşa bakacağım
Benim kızımdada var kansızlık adı perpleskti herhalde günde 1 ampül kırıp içiyordu kan seviyesini yükseltiyor oda.
Canım en fazla iki çok elzem olursa 3 ama evde içmemeye çalışıyorum ertesi gün iş varsa uykum ztn yok dalma da güçlük çekiyorumKaç kahve hakkın var mavişokurum
Banada demir hapı verdi doktor, yatarken içiyordum, genelde unutuyorumBenim kızımdada var kansızlık adı perpleskti herhalde günde 1 ampül kırıp içiyordu kan seviyesini yükseltiyor oda.
Tırnaklarım için bir vitamin yazdı doktorumuz, birçok şeye iyi gelir dedi, bakalım belki kansızlığa da iyi gelir, o fiyata gelsin lütfen, hatta beni uçurması lazımŞu an ne kadar oldu kızın.
Selamlar hoş grldin
Aşağıya yazdım ampüller var kan seviyeleri için.
Oh eniştenin jestine bayıldımİş yerine ben gelmeden çiçekler gelmiş eşim yoruldum diye teşekkür için göndermiş ya kızlar kadın milletiyiz işte bir anda tüm yorgunluk gitti sanki
Evet ben de pekmez yiyemiyorum diyetten. 4 aydır kan hapı içiyorum ama daha etkisini göremedim. 1 seneyi bulurmuş etki göstermesiVar kuzum, bir ona çare bulamadık.
Diyette olmasam pekmez filan yiyecem de, kilolar musade etmiyor
Yatağının yanına koy , 1 şişe de su koy. Ben yatarken görüyorum unutmuyorum hiç.Banada demir hapı verdi doktor, yatarken içiyordum, genelde unutuyorum
Ah canım bende hamile olduğumu öğrendim an bıraktım, 2 yılda emzirdim ağzıma sürmedim. Sonra hormonlar düzene girince çok matah bişeymiş gibi tekrar başladım. Çok kızıyorum kendimeKuzum en kısa zamanda toparlanırsın inşallahÇubuk kraker iyi gelir bulantıya. Bir de yiyecekleri tatlı-tuzlu karıştırma. Sigaranın kokusu da mide bulandırır ve aç içiyorsan vay haline ben de senelerce çok severek günde en az 1 paket sigara içtim. Bırakalı 2 yıl oldu, ve sigaradan kaynaklı sorunlar bitti neredeyse. Senin de sigarayı bırakmanı diliyorum
Çok güzel jest yapmış eşindeİş yerine ben gelmeden çiçekler gelmiş eşim yoruldum diye teşekkür için göndermiş ya kızlar kadın milletiyiz işte bir anda tüm yorgunluk gitti sanki
Demir hapıda iyi gelirBanada demir hapı verdi doktor, yatarken içiyordum, genelde unutuyorum
Belki faydası olur onunda.Tırnaklarım için bir vitamin yazdı doktorumuz, birçok şeye iyi gelir dedi, bakalım belki kansızlığa da iyi gelir, o fiyata gelsin lütfen, hatta beni uçurması lazım
Evet canım iyi geldi tanıyor beniÇok güzel jest yapmış eşinde
Süper eşlerin arada böyle jest yapmaları lazım.Evet canım iyi geldi tanıyor beni
2. Evliliğimiz ikimizin de hep böyle devam eder inşallahSüper eşlerin arada böyle jest yapmaları lazım.
Amin2. Evliliğimiz ikimizin de hep böyle devam eder inşallah
Amin inşallah hep böyle olun devam etsin huzurunuz mutluluğunuz2. Evliliğimiz ikimizin de hep böyle devam eder inşallah
İçmez miyim senin yadigarinAynen hafifte olsa bişiler yemesi lazım,kahveni çiyorsun demi h.c yağlı olandan dün aldım bugün de gittim 1 tane daha uygun fiata buldum hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?