- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Teşekkür ederim kaptanım.Cok geçmiş olsun.
Devam edecek misin masterfite
Tamam ablacim
Ekledim canim
Denerim olmazsa artık yememeye o kadar alıştım ki nasıl olacak balacam artık.56-58 arasi kilo koruma yapabilirsin 58 e ciktiginda hemen diyete donebilirsin
Zaten önceliğimiz saglikli beslenmek ve hareket
Lahmacunmu ben geleyim hemennn çok severim kendileriniKilo versem bile kaçamak yok işyerinde lahmacun partisi varramazana girmeden dedim bari döner söyleyin dürüm olmasın bana dokunuyor size anca böyle eşlik ederim dedim bakalim kaçamak yapmadım acıya devam haftada bir iki gün de kabak yerim oruç ztn verdirir yaza hepimiz bomba gibi giriş yaparız inşallah
Ekürümmm sen gel bize bizle takılllÇok teşekkür ederim bitanem
Ramazan' da yeşil takımda mi olsam acaba? Sen ne dersin canım? Karar veremedim.sen ne dersen onu yapacağım sen bilirsin abla demek yok ...
Kış bitmemiş daha oradaKizlar burda kar yagiyo
İnşallah çok teşekkürler sağolGüzel günlerini göresiniz
Süper bir eksitebrikler,hoş geldiniz
Tebrikler iyi vermisin
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun Allah şifa versin
Gecersin yakındaPeşindeyim bebişim
Eveeett aynen öyle olduKis gelmis tekrardan
Saol ablacımDenerim olmazsa artık yememeye o kadar alıştım ki nasıl olacak balacam artık.
Dikkat ediyorum gerçide çok yemek olayım yok benşmde.
Lahmacunmu ben geleyim hemennn çok severim kendilerini
Ekürümmm sen gel bize bizle takılll
Kış bitmemiş daha orada
İnşallah çok teşekkürler sağol
Süper bir eksitebrikler,hoş geldiniz
Tebrikler iyi vermisin
Canimm süpersin
Aksilklerde peş peşe gelir zaten.Öyle ya. İşe gelemeyeceğim diye arkadaşlara haber verdim, diğer ikisinin de çocuğu rahatsızmış onlarda gelemeyeceklermiş, diğer gruptan destek istedik, onlardan da küçük çocuğu olan hastanedeymiş. Allah yardımcımız olsun. Şu bahar bi gelse rahatlayacağız inşallah.
Kis daha yeni basladiKış bitmemiş daha orada
Valla ben oruçlu olarak nasıl yapıcam bilmiyorum ama katıldık bakalım masterfite en azından -100 -500 gitse iyidir canım inşallah zorlanmam sen korursusun bebişim bu Ramazan almayacaksın gör bakGecersin yakındaRamazanda kilo alırım genelde. Bu sene korumaya çalışacağım bakalım
Bebeğim seni etiketlemeyi unutmuşum ortağım heyecandan
Buranın enerjisiyle almam bence deValla ben oruçlu olarak nasıl yapıcam bilmiyorum ama katıldık bakalım masterfite en azından -100 -500 gitse iyidir canım inşallah zorlanmam sen korursusun bebişim bu Ramazan almayacaksın gör bak
Yavaş kilo vermek te iyi 100 gr bile olsa yağdan gidiyorsa diye düşün ramazan da daha kolay verirsin inan canımValla ben oruçlu olarak nasıl yapıcam bilmiyorum ama katıldık bakalım masterfite en azından -100 -500 gitse iyidir canım inşallah zorlanmam sen korursusun bebişim bu Ramazan almayacaksın gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?