Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ooo ne güzel eksiler ne güzel eksiler 54.3 u görenler, 85 i beklemeyip supriz yaşayanlar, kaptanlar zaten efsane arada 100 g farkla pespese bir yarış olmuş.
Elhan abla oğlunun doğum günü kutlu olsun
Teşekkür ederim eppeğim. mutluluk sebebimiz çok olsun inşallah.

Teşekkür ederim kaptanım yazan parmakların dert görmesin.
Ramazan öncesi son etabimizda birinci olmanın mutluluğunu tattiran takım arkadaşlarima teşekkür ediyorum. Her gramında emeğiniz olan bu tartı sonuçlarini gözünüz gibi korumanızı dilerim. Emin adımlarla istediğimiz fiziğe kavuşacağız inşallah.
Varlığıyla, sevgisiyle bana güç veren maviş kaptanım pastelfit fitim sen her zaman gönlümün şampiyonusun.
60' lari dünya gözüyle bir defa daha gördün helal olsun sana
Biz de etap birincisi olak napalim

ŞLimdi tatlıya meşhur nikahımı bastım yarım yiyecem derken hepsini yerim affetmek yok bugün
Ben bi çıtır kanat menünün yarısını bile yemedim. Midem kötü oldu, dışardan hiçbişey yememek lazım. İyi ki kendimi frenledim de hepsini yemedim

Tebrikler abla

Ben bi çıtır kanat menünün yarısını bile yemedim. Midem kötü oldu, dışardan hiçbişey yememek lazım. İyi ki kendimi frenledim de hepsini yemedim
Afiyetler olsun,bende yarısı derken bitirdim hepsini zaten o kadarda büyük değildi ne zamandır yememiştim tatlıda.
Daha yemek filan yemedim sabah kahvaltısı bide tatlı şu ana kadar,sıvıları aldım birde.

canim benim gic uzulme, regl olunca hepimiz arti cikiyoruz. hic ona takilma haftaya guzel bir eksi goruruaun insallah :)
Apa yaparken ilk defa regl de artı çıktım
Oysa kendime çok güveniyordum, 8 kilo vermiştim, belkide duraklamaya geçti, haftaya belli olur, genelde duraklamam 2 hafta sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…