Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeni kaptanimiz gelene kadar yarim biraktigim temizlige devam edeyim
Kolay gelsin canım
Evet görgüm çok şükür, bir daha saçmalayıp kilo almam inşallah. Bu sefer kendime Zipzip- ı örnek alacağım. Aslında fesang ı da örnek alabilirdim ama sağolsun bugün 1,9 artıyla geldi
Sen her zaman benim birincimsin, ayrıca ben senden kısayım, sen yeşili benden çok önce gördün
Öyle bitanem ...tatsız bir şey ama oyalıyor ve kurtarıcı okul dolabında olması iyi oluyor.
Kesinlikle çok kurtarıcı
Afiyetler olsun,bende yarısı derken bitirdim hepsini zaten o kadarda büyük değildi ne zamandır yememiştim tatlıda.
Daha yemek filan yemedim sabah kahvaltısı bide tatlı şu ana kadar,sıvıları aldım birde.
Ben çok çay içtim bugün
Bahçeye inecem kedilerimin karnını doyurup geleceğim hemen .
Kolay gelsin canım

Almadım bir dahada ekmeğide kestim zaten hafta sonu yiyorum sadece oda sıcak olursa.
Sağol canım mamalarını verdim geldim.

Kolay gelsin sanada.
Sagol ablacim
Apa yaparken ilk defa regl de artı çıktım
Oysa kendime çok güveniyordum, 8 kilo vermiştim, belkide duraklamaya geçti, haftaya belli olur, genelde duraklamam 2 hafta sürer
Yuruyusten dolayi arti gelmis olabilir misin daha once fazla yurumuyordun abla
Adim sorun deyil de, kilo veremeyebilirim
Olsun abla sorun olmaz
Kolay gelsin canım
Sagol ablacim

Yeşili gördüğüm için mutlu olayım di mi
Teselli hediyem olsun

Apa yaparken ilk defa regl de artı çıktım
Oysa kendime çok güveniyordum, 8 kilo vermiştim, belkide duraklamaya geçti, haftaya belli olur, genelde duraklamam 2 hafta sürer
ya her seferi ayni olmuyor, belki az uyudun dun gece ya da biraz fazla yuruyus yaptin onlar da etkilemis olabilir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…