Afiyet olsun canim
Ya cok guzel olmus Allah kabul etsinOğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu
Aaa neden kucağına gelmiyor? Bizdeki sarı kedi de gelmiyor ama o korkuyor. Siyah beyaz hep kucağımda tutsam hiç inmez.Normalde hic kucagima gelmiyor ama uyurken 4 patiside bacaklarımda
Birde temizlik yaparken hic uyumuyor yoruldu bugun
Evet kuzum mavide
Ramazan kumbarasi var orada.Oğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu
Bugunu yok saysakDünü geç bugüne gel
Çok iyi yapmışsın canımOğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu
Aa bende en az senin kadar saglikli fit menu yaptim bugun b
Dağıtmasınlar da toplamaları şurda dursunTum temizliği pisi pisi yapti cok yorulmus
Ay ne guzel olmusOğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu
Benim biri gündüz uyur gece bağırır, biri gündüz uyumaz, gece bağırtıdan uyuyamazBenim ki de hep uyuyor.
Bende zorla yakalayıp öpüyorumAaa neden kucağına gelmiyor? Bizdeki sarı kedi de gelmiyor ama o korkuyor. Siyah beyaz hep kucağımda tutsam hiç inmez.
Olmaz + 1 almamız lazım, yaz sen. Yarınki sayfayı tertemiz açarızBugunu yok saysak
Yarina yeni sayfayla gelsem
Bizimki sadece erkek kardeşime gidiyorAaa neden kucağına gelmiyor? Bizdeki sarı kedi de gelmiyor ama o korkuyor. Siyah beyaz hep kucağımda tutsam hiç inmez.
Yok sayarsakBugunu yok saysak
Yarina yeni sayfayla gelsem
Yaa bizim evin her yerinde oyuncagi varDağıtmasınlar da toplamaları şurda dursun
Iyi geceler hayirli sahurlar canimİyi geceler hayırlı sahurlar
Ben nasıl yazacağım menümü bilmiyorum.Aa bende en az senin kadar saglikli fit menu yaptim bugun b
Allah Allah.Bizimki sadece erkek kardeşime gidiyor
Ilk eve aldigimizda geliyordu ama simdi pas vermiyo
Uyurken seviyoruz o zaman hic ses etmiyo
Kizmak yok amaOlmaz + 1 almamız lazım, yaz sen. Yarınki sayfayı tertemiz açarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?