benim daha 12302.500 de benden
kız ben onu okudum da cevap yazmadım evet. çünkü deminden beri kalkıp oturuyorum. içeride işim vardı. bir de nette başka bişilere bakıyordum.
Gecmis olsun canimAkşam göz altımdaki kalan dolguyu eritmeye gidicem hem çok üşeniyorum hem yine 10 gün orası yara olacak
canım ne yazdın anlamadım?
menü güzeldir o zaman
ayyy en sinir olduğum olay
dün de benim abdest riske girdi am neyse son anda aldım da oruca niyetlendim. eve geldim kombi su biriktirmiş. servis de bu sabah gelecekti. benim de reglin lekeleriyle sınır gün dündü. mutlaka abdest almam gerek. hayır bişi değil bugün oruç var. tabi ben şok. çok sinir oldum moralim bozuldu. neyse zor gelse de Ramazanın hatırına kalkıp tencerelerle kettle la su kaynattık. hızlıca duş alıp abdest aldım. çok şükür
diyeti paylaşırsan sevinirim canım.
Benim de yeni burnum kanadı. ,şimdi şimdi kan şekerim oynuyor hissediyorum
Yüreğin kaldırıyor demek ki kuzumİdare eder canım maceraya atıldım 2. Üniversite benim neyimeyse işte bazen seviyorum bazen pişman oluyorum
Burasına öyle canım hem sıcak hem rüzgar
Sari takimda ne yapacaksin yesil iyi bence senin icin kilo verirsinZipzip- adım yarışı cumartesi başlayıp Çarşamba son bulacak ve menü yazmak da isteğe bağlı diyor
Hani sen de sarı takım dedin ya bana
Ben bugün sarı takıma geciyim mi nolur
,Sari takimda ne yapacaksin yesil iyi bence senin icin kilo verirsin
Geçmiş olsun canım, kaşınıyordu oynadım yara oldu dersin . Aman millete neyseAkşam göz altımdaki kalan dolguyu eritmeye gidicem hem çok üşeniyorum hem yine 10 gün orası yara olacak
Geçmiş olsun tatlım.Akşam göz altımdaki kalan dolguyu eritmeye gidicem hem çok üşeniyorum hem yine 10 gün orası yara olacak
Belki ben yanlis hatirlamisimdir canim ama ben 63.600 hatirliyorum neyse.Bilmem. İnternetten böyle buldum.
Biz ne konuşuyoruz. Ben davulcu resmini dedim. Senin kilon, sen ne diyorsan odur. Sen oruç musun?Belki ben yanlis hatirlamisimdir canim ama ben 63.600 hatirliyorum neyse.
Allah kabul etsin kuzum benim bu sene böyle oldu artık çok sinir bozucu ama böyle olması gerekiyormuşcanım ne yazdın anlamadım?
menü güzeldir o zaman
ayyy en sinir olduğum olay
dün de benim abdest riske girdi am neyse son anda aldım da oruca niyetlendim. eve geldim kombi su biriktirmiş. servis de bu sabah gelecekti. benim de reglin lekeleriyle sınır gün dündü. mutlaka abdest almam gerek. hayır bişi değil bugün oruç var. tabi ben şok. çok sinir oldum moralim bozuldu. neyse zor gelse de Ramazanın hatırına kalkıp tencerelerle kettle la su kaynattık. hızlıca duş alıp abdest aldım. çok şükür
diyeti paylaşırsan sevinirim canım.
Amin inşallah canımYüreğin kaldırıyor demek ki kuzumbaşarıyla bitirirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?