Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünki menüm
Sahuru yazmıştım
İftar 19.05 1 küçük tabak tavuklu döğme pilavı 1 küçük kase mantı çorbası salata ayran(bizde ilk günü döğme pilavı pişirilir)
21.05 4 kaşık magnolia tatlısı
1 sade soda
Su 1 lt(çok içemedim bugün geçen sıcak yemiştim boğazım yandı o biraz ağrı yapıyor yutkunurken)
Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza Elhan Elhan

Kahvaltı 08.20
1 h yumurta roka 2 zeytin
Biraz beyaz peynir 1 d ekmek

Öğle 14.00
1 porsiyon kıymalı ve ıspanaklı börek
Ayran

(bugün badana vardı, öğünlerim düzgün olmadı)

Su 2 lt

Spor
30 dk tempolu yürüyüş
Adım👇9225 adım

Eklentiler

• 64141119-B99C-4C5F-A4EC-A8B60A2935E1.webp
    64141119-B99C-4C5F-A4EC-A8B60A2935E1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
Fikrinize ihtiyacım var kızlar iki renk gömleğim var siyah beyaz yanında siyah kazağimla atmıştım rengi çıkmış ben şok😒yeni aldım birde yıkamadan giymim dedim beyazlarlada atılmaz diye düşünüyorum geçen markette mendil görmüştüm çamaşırlara aman napıcam renkleri karıştırmam hiç desim keşke alsaymışım diyorum şimdi nasıl geçecek bu beyaz yerlerindeki morcuklar😬😬

İftara yakın regl olduğumda saçımı başımı yolasım geliyor benim 😅 Sahura kalk, uykunu böl. Bir de niyetlisin yani, tutacaksın işte. Sen böyle kararla yola çıkıp asla elinde olmayan bir nedenle bozmak zorunda olmak… yarım saat kala başladığı zamanları bilirim 😒
Ya sorma bebişim kadınız işte olması gerekiyor ama böyle zamanlarda gerçekten insan sinirleniyor neyse artık Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin inşallah 😍😍

Fikrinize ihtiyacım var kızlar iki renk gömleğim var siyah beyaz yanında siyah kazağimla atmıştım rengi çıkmış ben şok😒yeni aldım birde yıkamadan giymim dedim beyazlarlada atılmaz diye düşünüyorum geçen markette mendil görmüştüm çamaşırlara aman napıcam renkleri karıştırmam hiç desim keşke alsaymışım diyorum şimdi nasıl geçecek bu beyaz yerlerindeki morcuklar😬😬
Sır markanın leke çıkarıcı spreyi var onu lekelerin üzerine sık sonra bekletmeden makinede deterjanla yıka çıkar canım benim 😉

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun tatlım

Afiyet olsun canim

Bu uclu arkadas benim ortimmi:110:
Ben sadece Beth18 Beth18 ortim saniyodum
Gene ne kacirdim ben:eek:
Canim gecen hafta benim ortimdin. Bu hafta baska birileriyle ortisin. Ben cordelia ve kendinin en iyi hali ol ile ortagim. O yuzden seni bugunku menume etiketlemedim :KK15:
02 Nisan menum

Sahur 5:30
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim tb ekmeği
4 yk yogurt icine 3 kuru kayisi

İftar 20:20
1 hurma
1 kepce sehriye corbasi
Salata
Ayran
7 yk etli yesil fasulye

Ara 21:30
Kahve

Ara 22:30
1 porsiyon karpuz (150gr)

Su suan 2l ama 3e kadar giderim

Adim 5bin cepte ama biraz sonra atarım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza Beth18 Beth18
Afiyet olsun canim💕
Davulu alcaz elimize Kafalarına kafalarına dan dan dan..
😁🥰 Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Aynen korksunlar bizden
Sır markanın leke çıkarıcı spreyi var onu lekelerin üzerine sık sonra bekletmeden makinede deterjanla yıka çıkar canım benim 😉
Bu sprey her renkte kumasa sıkılir mi? Nerden alicaz? Benim 2 tane uzuldugum ve giyemedigim giysi var sirf leke yuzunden ne yaptiysam cikmadi😓

Back
X