Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaCanim gecen hafta benim ortimdin. Bu hafta baska birileriyle ortisin. Ben cordelia ve kendinin en iyi hali ol ile ortagim. O yuzden seni bugunku menume etiketlemedim
Afiyet olsun canim
Aynen korksunlar bizden
Bu sprey her renkte kumasa sıkılir mi? Nerden alicaz? Benim 2 tane uzuldugum ve giyemedigim giysi var sirf leke yuzunden ne yaptiysam cikmadi![]()
üzüm şırası çok tatlı olur. sarı üzümden yapıyorlar. saf üzüm suyunu kaynatıyorlar.Eşim iftara şıra diye birşey almış kuru üzüm serbeti diyor. Acayipte tadı varmış yarim bardak zor ictim ammaa bagirsaklarimi calistirdi ne oldu bilmiyorum karnim gurul gurulinşallah birşey yapmaz
Sagol birtanemAfiyet olsun ortim![]()
Afiyet olsun canım koruma döneminde misin2 nisan menum
Bugun oruc tutamadim
Sabah
Peynir 2 3 zeytin
2 ck recel
1 yumurtayla omlet
2 dilim ekmek
Cay
13.00
2 yk yogurtlu makarna
19.00
1 kepce yogurt corbasi
3 pirzola
2 biftek
3 yk tavuklu pilav
Ara
1 kare yogurt tatlisi
1 avuc antep fistigi
cay
Cordelia
Kendinin en iyi hali ol (davulcular
)
Zipzip- @sara_28
Elvada deme ya belki yine orti oluruz.Yaaaa
Ortilerim kim bi gidip bakim
Elveda ortim![]()
Sen de sagolSagol birtanem![]()
Yok degilim ortim kizabilirsinAfiyet olsun canım koruma döneminde misin![]()
İnşaAllah tatlimElvada deme ya belki yine orti oluruz.
02.04.2022 cumartesi
11.10
Yarım simit
Sahanda zeytinyağında yumurta
3 tane zeytin
3 chery domates
2 şekersiz çay
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
19.00
3 kepçe mercimek çorbası
Ufak bir adet kıymalı karnıyarık ( kızartma yapmıyor bizimkiler babam kalp hastası diye )
1 yk yoğurt
Bol salata
19.45
Sade Türk kahvesi
Su:2 litre
Suyu da 2.5 a tamamlarım muhtemelen yatana kadar
gezegenfeza
North River
sandriyon
Benim bir sefer başıma geldi, aldığım tişörtü geri iade ettim, hiç itiraz etmeden aldılar.Fikrinize ihtiyacım var kızlar iki renk gömleğim var siyah beyaz yanında siyah kazağimla atmıştım rengi çıkmış ben şokyeni aldım birde yıkamadan giymim dedim beyazlarlada atılmaz diye düşünüyorum geçen markette mendil görmüştüm çamaşırlara aman napıcam renkleri karıştırmam hiç desim keşke alsaymışım diyorum şimdi nasıl geçecek bu beyaz yerlerindeki morcuklar
![]()
Ben hâlâ mesajları kontrol ediyorum.sahuru erken yaptım. sıcak birşeyler içeyim biraz da midem hazmetsin yatarım. çok uykum var.
evet kaptan olunca öyle. yeme canım boşver. benim de haftasonu istediğim gibi olmadı. bugün de kete yedim. ama daha yok yemicem. öğünlerimi daha güzel ayarlayacağım.Ben hâlâ mesajları kontrol ediyorum.
6, 7 çeşit tatlı vardı, hiçbirini yemedim, eve geldim, komşum pasta yapıp getirmiş
Pazar serbest öğünüm var, pazartesi tartısı yüzünden yapamıyorum![]()