- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Insallah canim oruc kotu etkiliyor migreniİnşaallah uzun sürmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim oruc kotu etkiliyor migreniİnşaallah uzun sürmez
Evwt annemin de başı tutmuştu.migrenim tutarsa diye endişeleniyorduInsallah canim oruc kotu etkiliyor migreni
Ahahaha yaaaa kuzummm sen seversin beni
Hayırlı iftarlar canımcımHayirli iftarlar kizlar
Iftardan sonra gelirim![]()
Ben eskisi gibi girebilsem çoktan olmuştuDaha 300 mesaj varmis belki yazariz bu aksam![]()
Bu ara ya bir yogunluk var ya ben bir garip oluyorum elime telefon almiyorumBen eskisi gibi girebilsem çoktan olmuştu![]()
Simdi nasıl olduSağol canım, öyledir muhtemelen
Amin ablamAllah kabul etsin canım
Ilk gunler zor gelebilir cnm normalGünaydın kızlar, dün acayip zorlandım ya anlatamam. En son beynimi hissetmiyordumsaglik olsun. Ama tabi beynimi hissederek sağlık olsun
ne dedim ben yine.
![]()
Calisan icin zor oluyo canim evetGünaydın kızlar
Düzene alışana kadar biraz zor olacak yat kalk yat kalk.
Sagol canimAfiyet olsun canim![]()
Allah kabul etsin canımGünaydın kizlar niyetliyim Allah kolay geçirmeyi nasip etsin![]()
Yaa cok gecmis olsun cnm neyi varmis ne dedilerGünaydın
Dün gece bebeğim kusmaya başladı 7 sefer çıkardıacile gittik.serum aldı bu sabah tekrar kustu
Dünkü adım sayimi ekledim.
2 Nisan menüsü
Kahvaltı 10.00
1 yumurta tavada
1 dilim tam buğday ekmeği
2 parça peynir
Ara 12.30
1kahve sütlü
14.30
1 armut
1 bardak süt
Akşam
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
2 bardak ayran
İki parmak kadar pide
Salata
Su 2lt
Zipzip- @Cordelia
gezegenfeza
Afiyet olsun canim Allah kabul etsinHayirli iftarlar kizlar
Iftardan sonra gelirim![]()
Oruçlu olarak yarın 10 bin atarimBen oruçlu değilim zaten bu adımlar o yüzden böyle
Yeşil mercimek çorbasiMenüde ne var kızlar. Ben de mercimek çorbası köfte pilav yoğurt var.
foto at mutlaka
Çok üzüldüm canım, ben onlara bişey olmasını düşünemiyordum bileyiaaa yirim onlariii nasil tatlilar masallah
bende de iki tane var, ben zaten tam bi kedili kadinim
bu da benim rahmetlik kizim Mila'min dovmesi. Onu kaybettigimizde yaptirdim, artik hep benimle❣ ilk ve tek dovmem
Eki Görüntüle 3040131
Olurmu öyle şey, hep diyoruz önce sağlık, iyi olalım ki yarıştan zevk alalımSağolasın kaptanım nolursun kusura bakma![]()
Allah şifa versin kırmızı kaptanımİftara az kaldı hiç acıkmadım ama çok susuzum bide başım çok feci ağrıyor ezan okunur okunmaz bir ağrı kesici alacam![]()
Sanada Allah şifa versin canımBende aynı durumdayım kaptanım. 2 gündür dinlenecek fırsatıda buluyorum aslında. Sabah hemen kızıma kahvaltı hazırlayıp yanındaki koltuğa uzanıveriyorum, 9-9.30 a kadar uyukluyorum. Hani ağrı uykusuzluktan mı diyeceğim ama… Ağrı gibi de değil benimki, sanki delip geçecek beynimi, öyle bir şey![]()
Sarımsaklı yoğurtben karışık kızartmayı sarımsaklı yoğurtla ya da sade yoğurtla yerim. çok lezzetli oluyor![]()