- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Yaa biliyor musun bende yatağa yatarken çok yorgundum enerjim yoktu şimdi çok iyiyimAslında her gün geldim de az duruyordum. Ama bugün bana çok iyi geldi burası resmen içim rahatladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa biliyor musun bende yatağa yatarken çok yorgundum enerjim yoktu şimdi çok iyiyimAslında her gün geldim de az duruyordum. Ama bugün bana çok iyi geldi burası resmen içim rahatladı
İyi geceler
Burası gerçekten çok özel bir yer hep diyorum iyi ki varsınızYaa biliyor musun bende yatağa yatarken çok yorgundum enerjim yoktu şimdi çok iyiyim![]()
Gel sarılalım haledecez dostum inankiBen de 3 le geldim,ama ,![]()
Sende iyi ki varsın canımBurası gerçekten çok özel bir yer hep diyorum iyi ki varsınız![]()
Dikat ediyormuyum emin değilim kaptanım amaDikkat edince hemen veriyorsun canim 63 u gecmemeye calis
Allah kabul etsin canim
Afiyet olsun kaptanim Allah kabul etsin![]()
Hayırdır inşallah canım neyi unuttunuzBu gün baya talihsiz bir gün oldu çok önemli birşey vardı unutmuşuz
Yarın nasıl telafi edebiliriz onun çaresine bakmaya çalışacağım
Boy avantajın var canımDikat ediyormuyum emin değilim kaptanım ama
63 leri gecmedikce sıkıntı yok gören çok zayifsin diyor zaten![]()
Burdayım aşko firsat buldukca girebiliyor um nasıl gidiyor senin diyetLavinia_98 prenses nerelerdesin
Vallahi öyle şükürler olsun yoksa Cok fenaydı benim durumlarBoy avantajın var canım![]()
Bende hep diyorum bir iki cm daha uzun olsaydım diye ama boyumu seviyorumVallahi öyle şükürler olsun yoksa Cok fenaydı benim durumlar![]()
Canım adım bildirmemişsin?Sarı takımda tek kalıp kırmızı takıma geçmişim galibayazilacaksa yazabilirim
![]()
pastelfit minnoşum nerde ya hiç görmedim bugün
@Maviokur
sandriyon
@sabahvesen
@North River
pastelfit (izinlimiydin)
@Migim
Menü ve sporlarınızı yazdınız mı mavişlerim
Canim ben saat 1bucukta camiye gidiyorum@sara_28
gezegenfeza
Kaptanlarim bildirimlerinizi ozel mesajla fotoğrafli nick ve tarih ile birlikte bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok...
Oruc tutanlar yarin 2-3 gibi
Oruc tutup calisanlar isten gelince iftar öncesi
Oruc olmayanlar her zaman tartildiklari saatte olacak sekilde bildirimlerinizi bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28