Canim ben 5h40da sahuru bitirdimKaptan bildirimleri tamam da canim
Diger bildirimler icin iftar öncesini bekleyeceğiz sanirim
Gec duyuru yaptım dun
Buğdaydan yağılıyor et yada tavukla oluyor,buğdayı etle tokmakla döverler çok güzel olurKeskek ne canim
İyiyim ortagim
Hic yemedimde duymadimdaBuğdaydan yağılıyor et yada tavukla oluyor,buğdayı etle tokmakla döverler çok güzel olur
Çok sagol canım neredeyse çok az karb alıyorumKarbonhidrati azaltıp, proteini artir canım, geçmiş olsun
bugün cesaret edemedim zaten kuzum. Gözlerimin arkasına kadar, şakaklarımdan beynime kadar iğrenç bir acı. Ben 36 yıllık hayatımda en fazla 3 kere baş ağrısı çekmişimdir, bu bambaşka birşey yani.oruçluyken de baş ağrısı zor oluyor
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim fesangimEmeğine sağlık cordişim.Zipzip- tebrikler
Gecmis olsun canimbugün cesaret edemedim zaten kuzum. Gözlerimin arkasına kadar, şakaklarımdan beynime kadar iğrenç bir acı. Ben 36 yıllık hayatımda en fazla 3 kere baş ağrısı çekmişimdir, bu bambaşka birşey yani.
Hic yemedimde duymadimda
Hangi yorenin canim
Olur canim sorun yok bugun sonuclari gec aciklarizCanim ben 5h40da sahuru bitirdim
10 saat koyarsam 15h40 da tartilirim
O saatte eve belki girmemis olurum
16da bildirim yapsam? Yani Türkiye saati 17
Uzulerek soyluyorum hic duymadimKeşkek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Keşkek Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki Keşkek Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Her yöre yapıyor bunu
Geçmiş olsun birde günelrde uun tabi,senizorluyorsa tutma derim ..bugün cesaret edemedim zaten kuzum. Gözlerimin arkasına kadar, şakaklarımdan beynime kadar iğrenç bir acı. Ben 36 yıllık hayatımda en fazla 3 kere baş ağrısı çekmişimdir, bu bambaşka birşey yani.
Sagol canimOlur canim sorun yok bugun sonuclari gec aciklariz
Normal ama bilmemen ben çok severim bunu az yiyecen ki şişme durumu olmasın.Uzulerek soyluyorum hic duymadim
Çarşambadan duyuru yaparim canim persembe tartilir oruclu olanlar olmazsaSagol canim
Diger haftalar icinde bi saat soylersen belki ona gore gardimizi aliriz
Neye karsi gardimizi aliyosak artik
Olmasın yaGecmis olsun canim
Migren baslangici falan olmasin
Aslında zerre kadar açlık, susuzluk hissetmiyorum. Bir kaç gün tutmayacağım bakalım, sıfırlayım ayarlarımı.Geçmiş olsun birde günelrde uun tabi,senizorluyorsa tutma derim ..
Nasil oldun canim daha iyi misinAllah razı olsun
Teşekkür ederimÇok üzüldüm ne diyeceğ,m,b,lrmiyorum,onlar dostumuz canımız
Keşke , çok iyi huyluyduÇok üzüldüm keşke kurtulma şansı olsaydıda yaşasaydı .
Görüşürüz kolay gelsin
Teşekkür ederimCok uzuldum canim kedin icin
Düzeltmeye çalışıcamTünaydın inşaallah
Afiyet olsun
Boyun kaçtı? Çok iyi, ben olsam hiç takmam 100 gramdan fazla gitmese de
İnşaallah düzelir,
Devamke
Sunum harika
Devamke
Devamke tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Noldu Zeynep’e canımNasil oldun canim daha iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?