- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Bence kesin şişkinlik. Çünkü normalde kimse böyle artı gelmiyordu gördüğüm kadarıyla
Ben çevrimiçiyim :)Herkes nerde?
Migi coştu.Gece 3:30 tan beri uykusuz bide Oruclu olarak 12 bin adim migi
Ben ekşunlardayım kaptanımHerkes nerde?
AminnnnnMigi coştu.Bak böyle kilo verirken lütfen dikkat et ve geri alma. Kendime de söylüyorum.insaallah yavaş yavaş güzelce verelim ve kalıcı olsun
Çevrimiçi ikizimBen çevrimiçiyim :)
İkizim ilk gün regl oldum daha oruç görmedim bu seneÇevrimiçi ikizimoruçlu musun?
Heç hâlim yok bakmayaBen ekşunlardayım kaptanım
Ben buldum hangi konu olduğunu. Aman dikkat çekmek için yaziyolar sonra tepki görünce çirkeflesiyolarHeç hâlim yok bakmaya
Bakma zaten işi küfüre götürdü vatandaşHeç hâlim yok bakmaya
Çok fena kesin fake zaten bir anda saldırdı herkeseBen buldum hangi konu olduğunu. Aman dikkat çekmek için yaziyolar sonra tepki görünce çirkeflesiyolar
Ders çalışıyoruz biraz yoğunum merak ettim ama bakamadımBen ekşunlardayım kaptanım
Bakma bile küfüre hakarete geldi artık fake zaten belli evli adam bekar kız konusu.Ders çalışıyoruz biraz yoğunum merak ettim ama bakamadım
Yemin ederim burası beni kendime getirdi çok pozitifim dünden beri
Bence de fakeÇok fena kesin fake zaten bir anda saldırdı herkese
Aynen kesin ekşicide olabilir oradan çok geliyorlardı.Bence de fake
Ben bdvde artık samimi konu olmayınca okumak istemiyorum. Bir üye vardı theblabla o üye yok olmuş çok zor bir hayatı vardı onu merak ediyorum bazen. İnşallah kocası bir fenalık yapmamıştırÇok fena kesin fake zaten bir anda saldırdı herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?