MavişArkadaşlar selam oruçlu iken pek gelemiyorum işte ağır geliyor üzerine bir bitkinlik çöküyor, kızlar oruç yüzünden mi reglime 1 hafta kaldı ondan mı bilmiyorum acayip şişim karnım çıktı kabızlık ztn var neler yapabilirim, oğlumun bugün yaş günü pasta yemem diyordum ama yiyicem bence 17 oldu kuzum ay kafam çok karışık sanki verdiğim kilolar geri geldi
Mutlu yıllar oğluşuna canım iyi ki doğmuşArkadaşlar selam oruçlu iken pek gelemiyorum işte ağır geliyor üzerine bir bitkinlik çöküyor, kızlar oruç yüzünden mi reglime 1 hafta kaldı ondan mı bilmiyorum acayip şişim karnım çıktı kabızlık ztn var neler yapabilirim, oğlumun bugün yaş günü pasta yemem diyordum ama yiyicem bence 17 oldu kuzum ay kafam çok karışık sanki verdiğim kilolar geri geldi
Aynıyım canım.simdi de böbreklerim ağrıyor.hava dan oldu büyük bir ihtimalleNasil oldun canim daha iyi misin
Sağol canımHımm sanırım oruca alışma evresi,Zeynep_Nihal geçmiş olsun canım
Olmadı canım olmadı, Allahın dilsiz kulu derdini de anlatamıyo, 2 aydır veterinerdeyim, hiç amaan ölürse ölsün demedim. Son gece bile doktora götürdüm. Ama sadece geciktirmişim olacakları
Sağol ablam.yattigim yerden zor kalkıyorum.etimi kopariyorlar, kemiklerim sızlıyor.Canım sana da geçmiş olsun. Eşim iyileşti sonra bana geçti aynı sizin gibi.
Menopozlu gibiyim.bir ateş basıyor bir üşüme titreme oluyorZeynep_Nihal nasıl oldun ablasının gülü
Oruc tutarken yemek yediğimiz saatler degisince genelde wc sorunu oluyor bendeArkadaşlar selam oruçlu iken pek gelemiyorum işte ağır geliyor üzerine bir bitkinlik çöküyor, kızlar oruç yüzünden mi reglime 1 hafta kaldı ondan mı bilmiyorum acayip şişim karnım çıktı kabızlık ztn var neler yapabilirim, oğlumun bugün yaş günü pasta yemem diyordum ama yiyicem bence 17 oldu kuzum ay kafam çok karışık sanki verdiğim kilolar geri geldi
Hay Allah baya şifayı kapmışsınAynıyım canım.simdi de böbreklerim ağrıyor.hava dan oldu büyük bir ihtimalle
Sağol canımseninde başın sağolsun
Sağol ablam.yattigim yerden zor kalkıyorum.etimi kopariyorlar, kemiklerim sızlıyor.
Menopozlu gibiyim.bir ateş basıyor bir üşüme titreme oluyor
Yaa gecmis olsun canimAynıyım canım.simdi de böbreklerim
İnşallahMigi coştu.Bak böyle kilo verirken lütfen dikkat et ve geri alma. Kendime de söylüyorum.insaallah yavaş yavaş güzelce verelim ve kalıcı olsun
İkizim ilk gün regl oldum daha oruç görmedim bu sene
Benim de hep önden önden geliyor aynı ay iki kere olabiliyorumBakalım benim ne zaman olacak. Normalde bir iki ay öncesine kadar, regl oluyordum ayda iki kere.
Ben bir tane biliyorum Espark
Ankarada cok
Cuma kaçtı?Günaydın kızlarrrrr
Bugün ki Kilom 64.3 kg
Ben bir tane biliyorum Espark
Bir tane daha var eski üyeymüş hepinizi tanıyorum güvenmeyin diyor kimse artıkBen bdvde artık samimi konu olmayınca okumak istemiyorum. Bir üye vardı theblabla o üye yok olmuş çok zor bir hayatı vardı onu merak ediyorum bazen. İnşallah kocası bir fenalık yapmamıştır
Doğum günü kutlu olsun oğlunu nice mutlu sağlıklı yaşları oslunArkadaşlar selam oruçlu iken pek gelemiyorum işte ağır geliyor üzerine bir bitkinlik çöküyor, kızlar oruç yüzünden mi reglime 1 hafta kaldı ondan mı bilmiyorum acayip şişim karnım çıktı kabızlık ztn var neler yapabilirim, oğlumun bugün yaş günü pasta yemem diyordum ama yiyicem bence 17 oldu kuzum ay kafam çok karışık sanki verdiğim kilolar geri geldi
Çok geçmiş olsun zeynepcim dikakt et kendineAynıyım canım.simdi de böbreklerim ağrıyor.hava dan oldu büyük bir ihtimalle
Sağol canımseninde başın sağolsun
Sağol ablam.yattigim yerden zor kalkıyorum.etimi kopariyorlar, kemiklerim sızlıyor.
Menopozlu gibiyim.bir ateş basıyor bir üşüme titreme oluyor
BiliyorumAnkarada cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?