Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dünün menüsü

Sahur
1 dlm etimek Light
1kk peynir
Domates salatalık

Ara
Avuç içi kadar tavuk

Akşam
1 kase yoğurt çorbası

Su:2 lt spor: Screenshot_20220408-114310_Mi Fit.webp

Sarıda adım zorunluluğu var, menü yok diye biliyorum :KK48:
Doğru tabi sadece adım var orada
Dünün menüsü

Sahur
1 dlm etimek Light
1kk peynir
Domates salatalık

Ara
Avuç içi kadar tavuk

Akşam
1 kase yoğurt çorbası

Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 3043753
1 kk peynir nedir hep yazılıyorda merak ettim
Benim gibi yaşlı bir kadına çok iyi zaten :super:

Cherry vardı onuda artur yemiyor neymiş kabukluymuş onuda soymak zor zaten .:KK67::KK67::KK67:
Aynen hava iyi olursa kaçarım hemen gerçi bugünde adım yoktu demi
Bak benimki de yemiyordu 10 lirada cherry aldım domates lezzetli çıktı eşim sevdi al al diye diye 25 tl oldu 🙄 şimdi tadi yok şunu anladim pahallının hiç tatlari yok abla

Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.:dua:
Ah canım çok geçmiş olsun. Geldi mi hepsi birden geliyor zaten... Ama erken yaşlarda, uygun tedaviyle kısa zamanda sağlığına kavuşacağından eminim. Rabbim şifa versin.

Teşekkür ederim hepinize🙏Ateşimiz olmadığı için doktora gitmedim. Yaa hiç sevmiyorum hastane test falan hiç işime gelmiyo🙈
Zipzip- Zipzip- canım masterfite gireyim diyorum , yapamazmıyım. Gerçi takımları da etkiler miyim kötü olursam.
pastelfit pastelfit masterfite girecek misin ne yapalim istersen dinlen 1 hafta 🤗

Günaydın test yaptırsan keşke en azından aklında bişikalmazdı,çok eçmiş olsun pastelcim

Canım korona mi oldunuz acaba çok geçmiş olsun.:KK42:

Geçmiş olsun canım covid olmayasın test yaptınmı

Teşekkür ederim hepinize🙏Ateşimiz olmadığı için doktora gitmedim. Yaa hiç sevmiyorum hastane test falan hiç işime gelmiyo🙈
Zipzip- Zipzip- canım masterfite gireyim diyorum , yapamazmıyım. Gerçi takımları da etkiler miyim kötü olursam.
Gerci adim sayisida azaldi abla sen onu gun icinde tamamlarsin kotu etkilemezsin bence ekliyorum o zaman🥰🥰

1 kibrit kutusu boyutunda 3 parmak kalinliginda
Anladım çaktım kaptanımd söyledi kibrit kutusu diye :super:
Aklında kalmasın bence yaptırmak daha iyi değilmi.
Allah razı olsun. Sonucu söylerim açıklanınca. 😍🥰😘
Tamam kaptanım başarılar diliyorum :KK200:

Aaa naptınız öyle :))) tebrikler valla
Bilmiyorum normal bir şekilde ilerledim ama meyve sebze baya yedim bu hafta son gün kabak detox yaptım 🙊
Ne demek çok süper oldu bu haber
hemen değiştir ibreyi sola doğru gitsin :KK200:
🌺🌼🙏Hemen 🤣
Çok güzel canım tebrik ederim 🧿🧿🧿
♥️ Teşekürler canım
Demek ki işin sırrı yemek 🤣
Kaptanım biliyor ac kaldığım hafta hiç gitmiyor biraz sebze de artırdım. Geçen ay 1 ayda 2 kilo verebilmiş tim çünkü yemiyordum 🥲

Back
X