- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Sarıda adım zorunluluğu var, menü yok diye biliyorumSarı serbest demi
valla öyle yapsak nasıl olur acep sonuç vahim olur bana gerçi çok yediğim yokta gene misliyle kavuşur bna![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarıda adım zorunluluğu var, menü yok diye biliyorumSarı serbest demi
valla öyle yapsak nasıl olur acep sonuç vahim olur bana gerçi çok yediğim yokta gene misliyle kavuşur bna![]()
10.000 de guzelO kadar olmaz bence 10.binde kalırım kesin,şu anda bile 815 adım![]()
Olsun ben sorayım da canimEkle canim locada yer ayirttim ya kızHaziran demiştik onu Temmuz ortasına kadar uzatalım
![]()
Dogru biliyorsun canimSarıda adım zorunluluğu var, menü yok diye biliyorum![]()
Afiyet olsun canim ❤Dünün menüsü
Sahur
1 dlm etimek Light
1kk peynir
Domates salatalık
Ara
Avuç içi kadar tavuk
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 3043753
Doğru tabi sadece adım var oradaSarıda adım zorunluluğu var, menü yok diye biliyorum![]()
1 kk peynir nedir hep yazılıyorda merak ettimDünün menüsü
Sahur
1 dlm etimek Light
1kk peynir
Domates salatalık
Ara
Avuç içi kadar tavuk
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 3043753
Benim gibi yaşlı bir kadına çok iyi zaten10.000 de guzel![]()
Kibrit kutusuDoğru tabi sadece adım var orada
1 kk peynir nedir hep yazılıyorda merak ettim
Benim gibi yaşlı bir kadına çok iyi zaten![]()
Bak benimki de yemiyordu 10 lirada cherry aldım domates lezzetli çıktı eşim sevdi al al diye diye 25 tl olduCherry vardı onuda artur yemiyor neymiş kabukluymuş onuda soymak zor zaten .
Aynen hava iyi olursa kaçarım hemen gerçi bugünde adım yoktu demi
Kim yasliymis aaaaBenim gibi yaşlı bir kadına çok iyi zaten
Hiç aklıma gelmemişti ya nedir bu diyede düşündümKibrit kutusu![]()
Normaldede domatesin kabuklarını soyarak yer ondan yani,Bak benimki de yemiyordu 10 lirada cherry aldım domates lezzetli çıktı eşim sevdi al al diye diye 25 tl olduşimdi tadi yok şunu anladim pahallının hiç tatlari yok abla
Ben bennnnKim yasliymis aaaa![]()
1 kibrit kutusu boyutunda 3 parmak kalinligindaDoğru tabi sadece adım var orada
1 kk peynir nedir hep yazılıyorda merak ettim
Benim gibi yaşlı bir kadına çok iyi zaten![]()
Ah canım çok geçmiş olsun. Geldi mi hepsi birden geliyor zaten... Ama erken yaşlarda, uygun tedaviyle kısa zamanda sağlığına kavuşacağından eminim. Rabbim şifa versin.Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.![]()
Günaydın test yaptırsan keşke en azından aklında bişikalmazdı,çok eçmiş olsun pastelcim
Canım korona mi oldunuz acaba çok geçmiş olsun.![]()
Geçmiş olsun canım covid olmayasın test yaptınmı
Allah razı olsun. Sonucu söylerim açıklanınca.Başarılar diliyorum sınavında.
Gerci adim sayisida azaldi abla sen onu gun icinde tamamlarsin kotu etkilemezsin bence ekliyorum o zamanTeşekkür ederim hepinizeAteşimiz olmadığı için doktora gitmedim. Yaa hiç sevmiyorum hastane test falan hiç işime gelmiyo
Zipzip- canım masterfite gireyim diyorum , yapamazmıyım. Gerçi takımları da etkiler miyim kötü olursam.
Doğru söylüyorsun tamamlarım, tamam o zaman teşekkür ederim canımGerci adim sayisida azaldi abla sen onu gun icinde tamamlarsin kotu etkilemezsin bence ekliyorum o zaman![]()
Anladım çaktım kaptanımd söyledi kibrit kutusu diye1 kibrit kutusu boyutunda 3 parmak kalinliginda
Aklında kalmasın bence yaptırmak daha iyi değilmi.Teşekkür ederim hepinizeAteşimiz olmadığı için doktora gitmedim. Yaa hiç sevmiyorum hastane test falan hiç işime gelmiyo
Zipzip- canım masterfite gireyim diyorum , yapamazmıyım. Gerçi takımları da etkiler miyim kötü olursam.
Tamam kaptanım başarılar diliyorumAllah razı olsun. Sonucu söylerim açıklanınca.![]()
Bilmiyorum normal bir şekilde ilerledim ama meyve sebze baya yedim bu hafta son gün kabak detox yaptımAaa naptınız öyle :))) tebrikler valla
Ne demek çok süper oldu bu haber
hemen değiştir ibreyi sola doğru gitsin![]()
Çok güzel canım tebrik ederim![]()
Kaptanım biliyor ac kaldığım hafta hiç gitmiyor biraz sebze de artırdım. Geçen ay 1 ayda 2 kilo verebilmiş tim çünkü yemiyordumDemek ki işin sırrı yemek![]()