Kız ben akşam 21.00 de verdim gece çıkmıştı sonuçİnşallah canım yaa, çocuklara bişey olcak diye korktum da test verdim
Ben 16.50’de verdim çıkmaz o zaman
Sen iyileş kuzum. Gelirsin her zaman.Neler yaptınız özledim valla.daha sık gelmeye calisicam.ama bir an bir anı tutmuyor saçma sapan bir haller oluyor
Evet canım.pozitif çıktım ilk defa yakalandıkCovid pozitif mi oldun nihalcigim
24 saat içinde çıkıyor canimCovid testi verdim. Kaç saatte çıkar bu test hanımlar
Yaaa kız ben seni yerimmmmmm.anlattin ne güzelBizde seni ozledik canim
Ayni iste cuma gunu kirmizi kaptan sara kazandi
Ugurbocuuu yeni kirmizi kaptan oldu Cordelia yi kaptan secti
İnşallah canımSen iyileş kuzum. Gelirsin her zaman.
İnşallah yaaKız ben akşam 21.00 de verdim gece çıkmıştı sonuç
Inşallah negatifsindir canım
Çıksın biran önce off24 saat içinde çıkıyor canim
İnşallah negatif cikar canım.İnşallah yaa
Çıksın biran önce off
Belirtilerin neler canımİnşallah yaa
Çıksın biran önce off
Kol-bacak ağrısı, halsizlik, mide bulantısı vardı, baş ağrısı ve ağzımda tuhaf bir tat başladı.Belirtilerin neler canım
Sagol kaptanimAfiyet olsun canim❤
Simdi nasilsinEvet canım.pozitif çıktım ilk defa yakalandık
Regliye denk geldiği için hangisi dokunuyor ayırt edemiyoruz, süt ztn yok peynir ve yoğurt azar azar başladık inşallah canım donucem daha iyi olarak bomba gibiSağlıkla dön inşallah canımpeynir süt denemesi nasıl geçti başladınız mı ?
Canım belirtiler aynı bende ki gibi ama bende artı olarak gripte vardı.arada ateş basması oluyor.insallah değilsindir.rabbim hepimize şafi ismiyle şifa versin inşallahKol-bacak ağrısı, halsizlik, mide bulantısı vardı, baş ağrısı ve ağzımda tuhaf bir tat başladı.
Alışmaya başladım canım.cunku insan yıpranıyor dengesi şaşıyor.tat koku sıfırlandı bugün.her gün vücutta yeni bir şey oluyor.Simdi nasilsin
Bana her zaman uyar ben seçtim. Hepsii.Secmeleri iftardan sonra mi yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?