- 22 Ocak 2013
- 41.659
- 210.495
- 798
Bekleriz tatlım.Yarışta olmuyum canım mola olsun ama gelip giderim sizleri çok sevdim biraz dinlenmekte istiyorum süreclerim beni çok yordu, bayram sonrası gelirim ki yarışa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleriz tatlım.Yarışta olmuyum canım mola olsun ama gelip giderim sizleri çok sevdim biraz dinlenmekte istiyorum süreclerim beni çok yordu, bayram sonrası gelirim ki yarışa
Hee benim ilk seni seçeceğim ona göre. Aktif olup kilo vercen.Mavi kaptan belli mi ?
Benim umudum @cordelia![]()
Teşekkür ederim.
Daha iyi olacaksın insallah canimSelam arkadaşlar nasılsınız.ben de tat koku yok.yorgunlugum daha az.alistim gibi arada aglamalarim paniklerim oluyor ama olsun geçecek diye teselli etmeye çalışıyorum![]()
Kolay gelsin canımBenden mi bahsedilmiş
Bence buranin enerjisi siniyor üzerimize ...ben dışarıya yansitiyorum.bu işte ustayım
Uyandığımdan beri temizlik yapıyorum canım hastalıktan değil bu sefer.![]()
Geçmiş olsun canımSelam arkadaşlar nasılsınız.ben de tat koku yok.yorgunlugum daha az.alistim gibi arada aglamalarim paniklerim oluyor ama olsun geçecek diye teselli etmeye çalışıyorum![]()
Gecmis olsun abla insallah negatif çıkarCovid testi verdim. Kaç saatte çıkar bu test hanımlar![]()
Ayy bende yeni oldum canım.12 saat sonra çıktı.mesai dışında sonuçlanma olmuyormuşCovid testi verdim. Kaç saatte çıkar bu test hanımlar![]()
Ben teşekkür ederim kaptanimMaviş Kaptan oldum bennnnn. Öncelikle Tebrikler canim. Sonra maviş kaptan olarak seçtiğin için teşekkür ederim.![]()
İnşallah canım yaa, çocuklara bişey olcak diye korktum da test verdimGecmis olsun abla insallah negatif çıkar![]()
Ben 16.50’de verdim çıkmaz o zamanAyy bende yeni oldum canım.12 saat sonra çıktı.mesai dışında sonuçlanma olmuyormuş
Bizde seni ozledik canimNeler yaptınız özledim valla.daha sık gelmeye calisicam.ama bir an bir anı tutmuyor saçma sapan bir haller oluyor
Covid pozitif mi oldun nihalcigimAyy bende yeni oldum canım.12 saat sonra çıktı.mesai dışında sonuçlanma olmuyormuş
Büyük bir ihtimalle canım.yine de inşallah hemen belli olurİnşallah canım yaa, çocuklara bişey olcak diye korktum da test verdim
Ben 16.50’de verdim çıkmaz o zaman![]()