• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:1.66
KİLONUZ:68
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ Gelinliğe girebilmek 😂
gruba dahil olmak istiyorum Zipzip- Zipzip-
Hoşgeldiniz 💕

Eklentiler

• 9DB5724A-1E1C-408B-BAEC-EE0777CEED5E.webp
    9DB5724A-1E1C-408B-BAEC-EE0777CEED5E.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 39
İyi akşamlar herkese💕
Kaptanım daha önce de gelmiştim fakat bazı özel sebeplerden dolayı bi ara vermek zorunda kaldım. Eğer tekrar kabul ederseniz bu sefer düzenli olarak takımda yer alıp şu başımın belası kiloları vermek istiyorum😌
Hoşgeldin canım

İyi akşamlar herkese💕
Kaptanım daha önce de gelmiştim fakat bazı özel sebeplerden dolayı bi ara vermek zorunda kaldım. Eğer tekrar kabul ederseniz bu sefer düzenli olarak takımda yer alıp şu başımın belası kiloları vermek istiyorum😌
Hoşgeldiniz 🌸

Kolay gelsin kaptancım 😘
Benim de 10 bin olsa yeter
1 mil daha lesli yaptm
Ben de 10 bin rahat yapardım aslında, ammaaa ceyranda kaldığım için yattım kaldım🤦‍♀️Boğazım ağrıyo
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:1.66
KİLONUZ:68
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ Gelinliğe girebilmek 😂
gruba dahil olmak istiyorum Zipzip- Zipzip-
Hoşgeldin canım, hayırlısıyla düğün ne zaman canım. 8 kilo vermek için ne kadar vaktin var😍
Baska isim soyleyecek🙈
Ayyy çok kötüyüüüm 🤪hastalığım da hiç çekilmiyor dimi :KK53: tamam söylesin
Harikasın canım ayağına sağlık😍
İyi akşamlar herkese💕
Hoşgeldin canım🥰

23 Mayıs Pazartesi menüm

12.30 kahvaltı:
sucuklu yumurta,
1 dilim ekmek,
2 kk peynir,
domates,salatalık

15.00ara :
pul biberli naneli cacık(2 salatalık+5 kaşık yoğurt),

16.30 ara:
sade Türk kahvesi,
2 hurma

18.00 akşam yemeği:
1 tabak türlü yemeği,
3 kaşık pilav,
1 kase havuç tarator

Su: 3 litre

Zipzip- Zipzip- @sara_28
Afiyet olsun canim♥️
İyi akşamlar herkese💕
Hosgeldin tekrardan canim 🥰

Ben kendimi niye toplayamiyorum bilmiyorum kendimi dolduruyorum hep yuzlesemiyorum psikolojik alcindan zor günler yaşıyorum neyim var dedim ama bulamıyordum bordeline ile aynısını yaşadığımı öğrendim ben duygularmi bastiramiyorum gercekten boyleyim :( sürekli eşime kızıma bağırıyorum sonra pişman oluyorum ve kendimi affedememe duygusu bastırdı üstüme pskiyatrya gitsem ilaç verecek ilaçsız olarak tedaviyi atlamak lstlyorum 😟😟 bunu yazdığım için herkesten çok çok özür dilerim çok özür diliyorum 😟😟

Hoşgeldin canım
Ben de 10 bin rahat yapardım aslında, ammaaa ceyranda kaldığım için yattım kaldım🤦‍♀️Boğazım ağrıyo

Hoşgeldin canım, hayırlısıyla düğün ne zaman canım. 8 kilo vermek için ne kadar vaktin var😍

Ayyy çok kötüyüüüm 🤪hastalığım da hiç çekilmiyor dimi :KK53: tamam söylesin

Harikasın canım ayağına sağlık😍

Hoşgeldin canım🥰
Afiyet olsun canim♥️

Hosgeldin tekrardan canim 🥰
Hoşbuldumm🥰🥰

Back
X