Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MHerkese Günaydın Hayırlı Cumalar![]()
![]()
Hangi takımda olmak istediğini bldirmeyen br çok arkadaşıomız var. Kilo bildirimler ile birlikte lütfen girmek istediğimiz takımı mutlaka yazalım.
Bu hafta bildirmeyenlerin de bildirmesini rica ederim.
@Bar_na fesang
@North River @She-Raa @Nikinik TRANSFER @iceteavecheesecakelutfen @DombiliKus @amylee0 AseliccA
@Kinoalihatun Cordelia
@erenmothers
@60kiloyum @pastelfit L u c i a
@UcurtmaAvcisii TRANSFER @karamelllim @sandriyon @hllgkchl @Tutku44 ummhnisa
@nnurc Zipzip-
@_ASTRAL_ @gezegenfeza
Anladım masterfite devam
Mavi takımda ve masterfite devamHerkese Günaydın Hayırlı Cumalar![]()
![]()
Hangi takımda olmak istediğini bldirmeyen br çok arkadaşıomız var. Kilo bildirimler ile birlikte lütfen girmek istediğimiz takımı mutlaka yazalım.
Bu hafta bildirmeyenlerin de bildirmesini rica ederim.
@Bar_na fesang
@North River @She-Raa @Nikinik TRANSFER @iceteavecheesecakelutfen @DombiliKus @amylee0 AseliccA
@Kinoalihatun Cordelia
@erenmothers
@60kiloyum @pastelfit L u c i a
@UcurtmaAvcisii TRANSFER @karamelllim @sandriyon @hllgkchl @Tutku44 ummhnisa
@nnurc Zipzip-
@_ASTRAL_ @gezegenfeza
Şimartmayin sonra ortalığı karıştırrim bak
İkinciye devretsem daha iyi cordişim. İkinci istemezse o zaman alırımfesang kaptanlığı hazır mısın
Ben yesilde dağıtırım yafrumYeşilde de yarış var ki kaptanimiz bizi yaristiriyoo:)
Gmiş olsun canım migren çok zor gerçektenmalesef benim icin iyi bir hafta olmadi iki gün migrenim tuttu ilac aldim ama okulada gidemedim telefondan uzak durdum o yuzden sporumda istedigim gibi olmadi
cok üzgünüm özur dilerim bu hafta masterfitte yine kalip telafi etmek istiyorum.
gecen hafta 83.2
bugun 83.8
fark +500 gr
Cordelia
Zipzip-
@60kiloyum
Eki Görüntüle 3081667
Kızzz yiyip yiyip geliyoz şuraya yaaaa
3 gündür kokmamış mı o çamaşırlarSenin günün benimkinden daha ilginçmiş
Çocukkarı okula yetiştirmeye çalışıyorum, görevlinin hanımı geldi , temizliğe gittiği evde 3 gün önce çamaşır yıkamış, beni götür de onları asayım dedi. Tövbe yarabbimBirlikte çocukları okula götürüp, sonra bilmem nereye gittik , bekledim astı çamaşırları evine geri bıraktım. Yaw benim dün annem babam geldi , rahat bıraksana beni
![]()
Kusura bakma canım yoğunluktan kilomu paylaşmayı unuttum hemen paylaşıyorum
9lari artık görmüyorsun canım bitti o işGeçen cuma günü : 89.7 kğ
Bugün : 89.7 kğ
Fark : yok
Bu hafta sabitim malesef
Zipzip-
Cordelia
HanimKelesimiGetir
Eki Görüntüle 3081761
Evet canım ama o kadar dikkat etmeme rağmen gitmiyor kilolar ona üzülüyorum ama yapacak bir şey yok eninde sonunda gidecek kilolar9lari artık görmüyorsun canım bitti o iş![]()
Sabit olmanda güzel saracım kaç kilodan geldin bu zamana tebrik ediyorum seniGeçen cuma günü : 89.7 kğ
Bugün : 89.7 kğ
Fark : yok
Bu hafta sabitim malesef
Zipzip-
Cordelia
HanimKelesimiGetir
Eki Görüntüle 3081761
Dönemsel bunalr saracım,alıp veriyoruz işte.Evet canım ama o kadar dikkat etmeme rağmen gitmiyor kilolar ona üzülüyorum ama yapacak bir şey yok eninde sonunda gidecek kilolar