Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azmin daim, çıktığın bütün yollar açık ve sağlığa doğru olsun bitanemmmİnce ameliyatlar yapyorum hocam azmettim çünkü çok sağol![]()
Sağol kuzum teşekkürler![]()
Sanada mutlu haftalar olsun bitanemMutlu pazartesiler hanımlar![]()
![]()
![]()
![]()
Amin inşallah hocam hepimize aynı güzel dileklerin olsun.Azmin daim, çıktığın bütün yollar açık ve sağlığa doğru olsun bitanemmm![]()
Bulduuuuuum ekürimin emekliliğini kutlayalımAz kaldı 49 olmaya sonra emekliliğimi isteyeceğim hadefim belli kısöetse temmuzda bitecek![]()
Vallahamııı ben burdaylen kutlama yapalım havaii fişekler filan olsun pastada isterim,en öenmlisi bitterli gofrette isterimBulduuuuuum ekürimin emekliliğini kutlayalım![]()
![]()
İnşallah canım benimSanada mutlu haftalar olsun bitanem![]()
Vallahamııı ben burdaylen kutlama yapalım havaii fişekler filan olsun pastada isterim,en öenmlisi bitterli gofrette isterim![]()
Duydum Elhosumm
Duymuştur duymuştur hocam.
Siteninen yaşlı hatunu olaraktan isterim şöle bir kutlama en afilisinden hemdeDuydum Elhosumm
Hic bir masraftan kacinmayiz![]()
Simdi bildiriyorum canim10-16 Haziran Menü Bildirimleri
t Yarışması 38.Etap Cuma Cumartesi Kırmızı Takım @nnurc Kırmızı Kaptan 64,6 ❤ ❤ @DombiliKus Kırmızı 82,2 ❤ ❤ @UcurtmaAvcisii Kırmızı 89,5 ❤ ❤ @Tutku44 Kırmızı 83,8 ✖ ✖ @Migim Kırmızı 72,0 ✖ ✖ @ugurbocuuu Kırmızı 59,4 ✖ ❤ @hllgkchl Kırmızı 64,0 ❤ ❤ Cordelia
Kırmızı-Sarı @She-Raa Kırmızı-Sarı Mavi Takım Lavinia_98
Mavi Kaptan 66,0 @Bar_na Mavi 78,2 @fesang Mavi 57,6 Ay_Peri
Mavi 65,5 @Nikinik Mavi 84,8 ✖ ✖ sandriyon
Mavi 66,3 ✖ ✖ @dolunaydagel Mavi 81,7 ✖ ✖ Zipzip-
Mavi-Sarı _ASTRAL_
Mavi-Sarı Yeşil Takım HanimKelesimiGetir
Yeşil Kaptan 51,45 ✖ ✖ @minerva1988 Yeşil 55,2 @iceteavecheesecakelutfen Yeşil 71,7 ✖ @Beklenen2 Yeşil 76,1 ✖ @sara_28 Yeşil 89,7 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 63,8 @Mehfam Yeşil 69,6 @pastelfit Yeşil 58,1 @Tempus Yeşil 84,95 @Bmsh Yeşil @bluegreeneyes Yeşil 74,7 ✖ @Kmsl Hnd Yeşil 72,85 ✖
Biz şişkocuklar yemesin mi bitterli gofretDuydum Elhosumm
Hic bir masraftan kacinmayiz![]()