Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyyyyy dk bir gol bir ben kimseyi tanıyorum...ama olsun sevgili rakibem beni uygun görmüş başım gözüm üstüne....akşam 9 uygunmudur seçme icin
Herkeşler gitmiş
Masterfit Yarışması 39.Etap 1 Lavinia_98
63.0 2 S sulisim 58.2 3 Bar_na
77.8 4 hllgkchl
63.6 5 Hallederiz
81.6 6 @Bmsh 61.2 7 @Tutku44 83.8 Sarı Takım 1 @iceteavecheesecakelutfen 2 Cordelia
3 @ugurbocuuu 4 Zipzip-
Lavinia_98 kaptanim ilk 7 kişiden mavi kaptani secebilir misin
Şirammmm hayırlı uğurlu olsun canım benim istiyordun diye hatırlıyorum Allah tamamına erdirsin inşallahTeşekkür ederim canım, evet biz de çok mutlu olduk![]()
MasterfitGunaydin canim eksidesin önemli olan o tebrik ederim❤
Masterfite ekliyorum canim
Daha iyi vereceksin bu hafta emin olNeyyyyy dk bir gol bir ben kimseyi tanıyorum...ama olsun sevgili rakibem beni uygun görmüş başım gözüm üstüne....akşam 9 uygunmudur seçme icin
Canım ben sdc adım yazan sarı takıma geçeyim bu hafta . DoymuyorumMerhaba canim haftaya daha güzel olur
Masterfite devam edecek msiin![]()
İnşallah öyledir tatlım
Yok sana,
Menülerin güzeldi regl artisi
Güzel eksi canım![]()
kaptanım beni bugün mazur görün ağrıdan hiç hareket edemiyorum menümü paylaşırım ama adımım hiç yokAmcamlara gidiyorum gelirim 1 saate
Hayırlı olsun canımKan sonucum çıktı. Sonuç pozitif,ama değerim düşük, bebek henüz çok küçük olduğundan(yaklaşık 4 haftalık) .Pazartesi tekrar kan ver dedi dr
Ortim ben de artıama senin 300 gr galiba
Ortim ben de artıama senin 300 gr galiba ☺
Ortim bu hafta neden böyle oldu![]()
Ne içiyorsunuz canım , ben de içeyimAkşama doğruda içebilrsin açıkma durumu başlayınca olacak oda,bir kaç günde fark eder wc'de takip et bunu![]()
Geçmiş olsun canımkaptanım beni bugün mazur görün ağrıdan hiç hareket edemiyorum menümü paylaşırım ama adımım hiç yok![]()
Sağol canım benim
Konudan bağımsız yazmak istedim hedefine 3 kilo kalmış güncelle canımSağol canım benim![]()
Hedefime ulaşınca künefe yiyip kutladıktan sonra güncelleyeceğimKonudan bağımsız yazmak istedim hedefine 3 kilo kalmış güncelle canım![]()