- Emoji Skoru
- 25.941
- Puanlar
- 498
Yaaa geldim de, namaz sonrası yatağa gittim bugün, elimde bdv okurken uyumuşum@mavitosbik07 de gelmemis bu sabah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa geldim de, namaz sonrası yatağa gittim bugün, elimde bdv okurken uyumuşum@mavitosbik07 de gelmemis bu sabah![]()
Seninle resmi işlerimiz var ya artık, süreci etkilenmesin diye bakmadım sanaGördum ben onu sabah ama Günaydın demedi![]()
Hic dogum yapmis gibi degilsin dedi :)Zayiflamissin dedimi sana![]()
Biri ben :)Hı kim acaba o yiyenler![]()
Hoşgeldin canımHayirli geceler hanimlar
Bende araniza katilmak isterim![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar![]()
![]()
Günaydın canımGünaydın güzeller![]()
Günaydın canım bol eksilerin olsun inşallahGünaydın kızlar mutlu sağlıklı huzurlu sabahlar.
İlk tarti bildirimi benden olsun. İlk haftalar cabuk gidiyor@Zipzip-
Eki Görüntüle 2915197
Günaydın canım artı değilsin canım bozma moraliniGünaydın kızlar sabitin bugün![]()
Günaydın canımgünaaaydınnnn herkeseeeee
![]()
Sende bozma moralini canım tartı bazen küçük oyunlar yapabiliyor cumaya kadar kilo iner aşağıyaBen ne yapayım nerelere gideyim yaa nasıl sabit olabilirim sinirlerim bozuldu![]()
Geçmiş olsunPanik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri![]()
Günaydın dileğimGünaydın kizlar![]()
Günaydın canım tebrik ederimGunaydin kizlar
Cuma 67,1kg
Pzrtesi 66,7
-400gr
Yuhh DilekYürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74![]()
Günaydın canımGünaydın bebekler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar, yeni başlığımız hayırlı olsun![]()
Günaydın ablacımgünaydınnn canlarrrrr
![]()
Ben dün okudum sende oku bananeTum gecmisi okumusumda cevap vermeye tenezul etmiyor gibi surdan caktirmadan araya kaynayim biri ozet gecsin yahu![]()
Sen bana bakma koruyorum benHani 55 i koruyacaktin![]()
Günaydın kızlar, yeni başlığımız hayırlı olsun![]()
günaydınnn canlarrrrr
![]()
Günaydın kızlarGünaydın. Kızlar![]()
Günaydın yeşilli prenses![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar, yeni başlığımız hayırlı olsun![]()
Günaydın canimgünaydınnn canlarrrrr
![]()
Geçmişte onemli birsey yok kilo bildirimini yap yeterliTum gecmisi okumusumda cevap vermeye tenezul etmiyor gibi surdan caktirmadan araya kaynayim biri ozet gecsin yahu![]()
Gozun aydinbenim oğlan sabah 7 de geldi şükür bu gün onunla çene yapıp ilgilenirim fırsat buldukça damlarım kızlar![]()
Günaydın canimGünaydın. Kızlar![]()
Ne guzel 53 leri görmüşsun ben aldim basimi gidiyorum@Zipzip-@Filiz16
Korumadayim, free listeniz var mı hala
![]()
Kiz icin mi gidiyorsunuz iyilesmedi mi canimEşim geleck hastaneye gidicez öptüm hepinizi![]()
Ankaraya dönünce toparlanirsin. Yemeden calisamazsin ki, gittiğin yer de en fazla 55![]()
Günaydın canim
Günaydın canim
Geçmişte onemli birsey yok kilo bildirimini yap yeterli
Not alıyorum bugünkü kilolari :)
Gozun aydin
Günaydın canim
Ne guzel 53 leri görmüşsun ben aldim basimi gidiyorum
Free liste olustururuz![]()
Hayırdır canim önemli birşey yoktur inşallahEşim geleck hastaneye gidicez öptüm hepinizi![]()
Günaydın canım dün gece benimde çok kötü geçti gece uyanmaklarini nasıl bırakıcaz bilmiyorum ama deliksiz uykuyu ozledimGunaydin. Ben dun gece cok az uyudum. Kizlarda sabah erken kalkti o mahmurlukla iki bardak su içtimtartı sonradan aklıma geldi. Yarın tartilirim kaptanim @Zipzip-
Büyük kizim 3.5 yaşına kadar surekli uyandi geceleri. Diğeri de ona çekerse daha 2 sene varHayırdır canim önemli birşey yoktur inşallah
Günaydın canım dün gece benimde çok kötü geçti gece uyanmaklarini nasıl bırakıcaz bilmiyorum ama deliksiz uykuyu ozledim
57-58 i gosteriyor tarti yaAnkaraya dönünce toparlanirsin. Yemeden calisamazsin ki, gittiğin yer de en fazla 55![]()
Günaydın canim dun tartilmistin 75.5 demistin onu baz alayim miGunaydin. Ben dun gece cok az uyudum. Kizlarda sabah erken kalkti o mahmurlukla iki bardak su içtimtartı sonradan aklıma geldi. Yarın tartilirim kaptanim @Zipzip-