Ben hep kaçırıyorum tatlımYine neyi kaçırdım ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep kaçırıyorum tatlımYine neyi kaçırdım ?![]()
Canim ben de halılarımi Bursa'da bıraktım. Dediğin türden kilimler bakıyorum. Dokuz kiloluk makinaya sığıyor mu seninkiler?Ben halılarla başedemedim koltuklara uygun 4m2 lik makinaya atilabilen kilimlerden aldim. Çok rahat ettim valla. Haftada bir atiyorum makinaya çik iyi oluyor. Simdi mutfak ve hol icinde aldim . Hem korona zamani daha hijyenik oluyor. Haftalik temizlikte 30 dakikalik programa atiyorum sil süpürde rahat oluyor.
Çamaşır makinwm bozuldu kazanı düştü servisi halılarda kaynaklı olduğu halı yorgan yıkanmaz makinede dedi
Şimdi küvette banyo yıkıyorum yeni makinede bozulsun istemem![]()
Aynen öyle canım bende koltuklara örtü aldım yinede her gün aynı işler bitmiyor ne yeme işi nede temizlik![]()
Canim ben de halılarımi Bursa'da bıraktım. Dediğin türden kilimler bakıyorum. Dokuz kiloluk makinaya sığıyor mu seninkiler?
Afiyet olsun canımSlm kizlar 4. Gün menümü veriyorm
Ögle(12.00)
Et döner ekmeksiz pilavsiz
Ayran
1 kepce tarhana corbasi
Ara
Nescafe
1 ceviz
Bikac findik
Aksam(17.00)
1 porsiyon cinekop tava
Salata
Spor yok. Adim atmaya calisiyorm.
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Saol kaptanimAfiyet olsun canım![]()
Fazla kalın düşünmüyorum ben de... Antalya sıcak zaten zemin boş kalmasın yeter...Canim benim makinam 13kg luk. Önceden 9 kg luk vardi ondada yikiyordum ama 3m2 lik olanlardan. Birde deviz ayari onemli 1200 1000 falan yüksek gelir. Ben 600 800 sıktırıyorum.
Ayrica kilimin kalinligida önemli mesela benim 3m2 lik baska bir kilimim var çok ağır oldugundan onu atmıyorum.
Afiyet olsun canim ❤Slm kizlar 4. Gün menümü veriyorm
Ögle(12.00)
Et döner ekmeksiz pilavsiz
Ayran
1 kepce tarhana corbasi
Ara
Nescafe
1 ceviz
Bikac findik
Aksam(17.00)
1 porsiyon cinekop tava
Salata
Spor yok. Adim atmaya calisiyorm.
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Boş verelimBende okuyorum okuyorum cozemedim
Yaa deme öyle![]()
Haklısın ablaBen hep kaçırıyorum tatlımneyi kaçirdigimizi bilmediğimiz için çok sorun olmuyor boş ver
![]()
Saol kaptanim. Yine az mi olmus?Afiyet olsun canim ❤
Bugun az degil canim ama belki ara ogun ekleyebilirsinSaol kaptanim. Yine az mi olmus?
Kolay gelsin canim ❤Takımda önemli birşey yok herhalde okuyamayacağım malesef çok işim var .birşey olursa alıntılarsınız.![]()
Ara olarak kuruyemis tukettim ama meyve falan da mi eklesemBugun az degil canim ama belki ara ogun ekleyebilirsin![]()
Az aklimizi kaçırdıkBen hep kaçırıyorum tatlımneyi kaçirdigimizi bilmediğimiz için çok sorun olmuyor boş ver
![]()
Kursun döktürelim
Afiyet olsun canim
Sen zaten hep kaçırıyon biseylerYine neyi kaçırdım ?![]()
Meyve yerine yogurt icine ceviz yulaf ekleyebilirsinAra olarak kuruyemis tukettim ama meyve falan da mi eklesem
Cok guzel afiyet olsun canimAfiyet olsun canim ❤
Yogurdu biseylerle karistirip yiyemiyorm. Ama yogurt ve ceviz ayri ayri tüketebilirim.Meyve yerine yogurt icine ceviz yulaf ekleyebilirsin