Yok canım Google'dan iki sayfa oluşturdum artık yoksa karman corman oluyorYaani den mi giriyorsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım Google'dan iki sayfa oluşturdum artık yoksa karman corman oluyorYaani den mi giriyorsun canım
Evet çalıştiriyor..Sahidenmi hic duymamistim bagirsaklarida calistirir az yiyince sorun olabiliyor çünkü
Doğrudur canımYok canım Google'dan iki sayfa oluşturdum artık yoksa karman corman oluyor![]()
Zıplıyorlar ortalıkta muhakkak görursun elle de ölmüyorlar sert oluyorlar geçmis olsunYa kızlar birşey sorucam evde pire olup olmadigini nasıl anlarımbuyuk kızımın sırtında ve göbek bölgesinde 6 tane ısırık gibi kabarcıklar var
![]()
Kıyafetlerine baktin mi canimYa kızlar birşey sorucam evde pire olup olmadigini nasıl anlarımbuyuk kızımın sırtında ve göbek bölgesinde 6 tane ısırık gibi kabarcıklar var
![]()
O kadar yoktur canim yabugun ogleden sonra 80 sayfa mı konustunuz![]()
Bende aynı şoku yasadim canımbugun ogleden sonra 80 sayfa mı konustunuz![]()
Sindi baktim 46 sayfa varmis 1 den sonraBende aynı şoku yasadim canım![]()
Baktım birşey bulamadım atletlerini didik didik ettim ama birşey çıkmadı sinekte rastlamadım ama hümayi da çok ısirirlarKıyafetlerine baktin mi canim
Pireyi gormek zor olur da pire yoktur ya sizin orda
Belki sinek de olabilir ,bu sene bahcelerde sinekler perisan etti beni heryerimi isirdilar![]()
Ben taşinmadan önce eski evde bulmuştum 2 tane şok oldum nerden geldiler diye bi tanesini kendi üstümde yakaladım bi tanede oğlumda gördüm canım kasindiğiniz an hemen bakma git banyoda bak fayans üstünde ziplayamiyorlar yoksa öbür türlü bulman zor banyoda soyunun kıyafetleri çırpın kacmamissa görürsünYa kızlar birşey sorucam evde pire olup olmadigini nasıl anlarımbuyuk kızımın sırtında ve göbek bölgesinde 6 tane ısırık gibi kabarcıklar var
![]()
Aynen okumaya çalışıyorumSindi baktim 46 sayfa varmis 1 den sonra![]()
Banyoda soydum direk makinaya attım yıkadım kıyafetleri canım kizimida sıcak bir duş aldırdım ay inşallah yoktur ya yoksa zor bulurum ben onuBen taşinmadan önce eski evde bulmuştum 2 tane şok oldum nerden geldiler diye bi tanesini kendi üstümde yakaladım bi tanede oğlumda gördüm canım kasindiğiniz an hemen bakma git banyoda bak fayans üstünde ziplayamiyorlar yoksa öbür türlü bulman zor banyoda soyunun kıyafetleri çırpın kacmamissa görürsün
İlaçları varda çok fazla tehlikeli canım ya inşallah cogalmadan bulursunBanyoda soydum direk makinaya attım yıkadım kıyafetleri canım kizimida sıcak bir duş aldırdım ay inşallah yoktur ya yoksa zor bulurum ben onu![]()
allah banada nasip etsinGünaydın
Ancak geçmişi bitirdim
Bende huylandim sorma
Cogaliyorlar miİlaçları varda çok fazla tehlikeli canım ya inşallah cogalmadan bulursun