- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Ayaklarini inince boyarsin görmeyizben de öyle yaptım 2 sn de sıfırlıyor benim tartı ayaklarımı çekmek istemiyorum ondan inip çekiverem diyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklarini inince boyarsin görmeyizben de öyle yaptım 2 sn de sıfırlıyor benim tartı ayaklarımı çekmek istemiyorum ondan inip çekiverem diyorum :))
Kilo vermene etki oldumu filizBende kronik bagirsak tembelligi var ne yaptiysam care bulamamistim interntten çay aldim 125tl ama hergun afedersin hergun cikiyorum
Heheee abla gittin antalyaya halt ettinAynen ya ...bu yaz hiçbir yere gidemedim zaten...Bursa'ya geldiğimde beraber gidelim inşallah.
![]()
2kilo verdim canim ama kilo icin almadim kabizligim gitti şükürKilo vermene etki oldumu filiz
Bak bak hiç bize demiyor daBende kronik bagirsak tembelligi var ne yaptiysam care bulamamistim interntten çay aldim 125tl ama hergun afedersin hergun cikiyorum
Atayım abla aşkolaBak bak hiç bize demiyor daadını istiyorum benana
![]()
Yani işte fena değil 1 altındaki rakamı beğenmiyorum aslındaWaav cok güzel eksi canim tebrikler![]()
probiyotiği düzenli ve en az 2-3 ay kullanman lazım gülüm ben 3 ay kadar kullandım aylarca sıkıntım olmadı sonra yine olmaya başlayınca, o da memlekete gidip bir kv de bir annem de kalınca oldu , tekrar probiyotik kullanmıştım sonrası şükür uzun süreli kabızlık olmadı arada yine oluyor ama eskisi gibi 4-5 gün olmuyor ona da çörek otu yağı içip üzerine sıcak süt içiyorum işe yarıyorProbiyotik aklima gelmemisti canim onuda deniyim. Yoksa çatlıcam artik sezeryan yerim ağrı yapiyor
Napim elin kiralarında ne zamana kadar sürteyimHeheee abla gittin antalyaya halt ettin![]()
Ne zaman gidecen bursaya haberleşelim o zamana abla uyarsa gidebilirizAynen ya ...bu yaz hiçbir yere gidemedim zaten...Bursa'ya geldiğimde beraber gidelim inşallah.
![]()
oğlan ağzıma tükürecek ben teli alo demek harici kullanmıyorum oğlana soruyorum foto atmayı da gösterdi kk ye gir yazma yerin de çıkan bir yere bas galeriye git fotoyu seç onayla diye şimdi bir de bu foto üzerin de boyama yapacam desem ayyy korkuyorum benim sıpa bana atarlanacak diye dur 5 dk durup gidip bir daha deneyeyim arada ilaçla su içtim de çok fark etmez o kadarıAyaklarini inince boyarsin görmeyiz
YavheheNe zaman gidecen bursaya haberleşelim o zamana abla uyarsa gidebiliriz![]()
Çok iyi ya kilo vermeye en büyük yardımcı organ bağırsak bence kendimden biliyorum2kilo verdim canim ama kilo icin almadim kabizligim gitti şükür
Senin gibi bakarmi el insaniNapim elin kiralarında ne zamana kadar sürteyimkiraci mahvetmis bizim evi...oysa ben oturduğum eve gül gibi bakmıştım
![]()
ne güzel rakammm keşke ben de de olsaaaaSelam kizlar 65 te geldi çattı
Haftaya cumaya kadarda verebildigim kadar verecem ondan sonra korumaya geçeceğim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 66.2
Bugun 65.6
Eki Görüntüle 2921625
Daha takımda değilim canım korkma sesin kısılmasın sonuçlardan önceOnce şöyle kirmizimiydin mavimiydin ona göre çığlık Aticam![]()
Teşekkürler canımharikasın canım tebrikler
ben baya geçmişte kalmışım canım
Tebrikler canım
Tarafsız bölgeyedek yarismaci
Sagol canim insallah sende 6 lari gorursunne güzel rakammm keşke ben de de olsaaaa![]()