- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Ya sen harikasın.Yemeğini burada yiyip yumurtani o çiftliğe mi yapacan ...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen harikasın.Yemeğini burada yiyip yumurtani o çiftliğe mi yapacan ...![]()
Yavhehe
Vallami hayirli olsun canim nezaman istersen gel burda bir kapin varkocamın arabasıyla uzağa gitmezdim o yüzden gelemedim şimdi kendime araba aldım canım zamanını uydurabilirsem gelebilirim de eşimin burda olmadığı zaman olursa şahane olur işte
![]()
Tebrikler canimSelam kizlar 65 te geldi çattı
Haftaya cumaya kadarda verebildigim kadar verecem ondan sonra korumaya geçeceğim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 66.2
Bugun 65.6
Eki Görüntüle 2921625
Elimden geleni yaparım canım inşallah yine böyle sonuçlar görürüzGurbettt42 canım arkadaşım haftaya da aynı performansı gostersen
sen hangi takımda olursan ben orda olucam
![]()
Sagol canimTebrikler canim![]()
Eksiyle gelmissin canim yinedeBen bu hafta nerde hata yaptım bilmiyorum düne kadar tartım pazartesi tartisina cakiliydi bugün ise şok etti
Geçen cuma 86.35
Bugun 86
Fark:0.35
Yuzde 0.41
Mavi takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Teşekkürler ablacımTebrikler canım
-600 hiç az değil tatlım. Tebrikler.
Azmin daim olsun canım
Teşekkür ederim bitanem
Teşekkür ederim canım
Harika bir sonuçtebrikler.
Tebrikler canım
Harika bir sonuç teşekkürler.![]()
Kiz sen pazartesi -650 degilmiydinBen bu hafta nerde hata yaptım bilmiyorum düne kadar tartım pazartesi tartisina cakiliydi bugün ise şok etti
Geçen cuma 86.35
Bugun 86
Fark:0.35
Yuzde 0.41
Mavi takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
MasterFit yarışmasina katılmak ister misin canım,?Elimden geleni yaparım canım inşallah yine böyle sonuçlar görürüz![]()
Teşekkürler canımBende özledim sohbetini ablasen taşınmadan E Elif_Eylul e de gidemedik zaten
tebrikler canım harika eksi
Çok güzel eksi tebrikler
maşallah canım eksi süper
Wc sorununu çözünce eksiyi görürsün canım![]()
TeşekkürlerVallami hayirli olsun canim nezaman istersen gel burda bir kapin var![]()
TeşekkürlerGerçekten gelmek tanışmak istiyorum bakalım nasip olur inşallah
![]()
Çok üzüldüm çok isinmistim eksine aman sanaDaha takımda değilim canım korkma sesin kısılmasın sonuçlardan önce![]()
ahh ahhh elin lojmanları diye her gittiğim evin pisliğini temizledim ilk oturduğum ev normal kiraydı mutfak tezgahının karşı duvarından kapısından boncuk boncuk yağ kazıdımNapim elin kiralarında ne zamana kadar sürteyimkiraci mahvetmis bizim evi...oysa ben oturduğum eve gül gibi bakmıştım
![]()
Küstü gitti mi acaba bizim kızYa sen harikasın.![]()
inşallah gülüm ağzın bal yisinnnnSagol canim insallah sende 6 lari gorursun![]()
Paylaştım ki tartı foto mu
Bursa yollarını mesken tutarız napalımtanidiginda birakamazsin beni
![]()