- 12 Nisan 2009
- 8.223
- 28.952
- 1.073
- 43
Bence ye 2 lahmacunun lafimi olurYemiyim mi aç mı kalayım ben. Yarın kızımla lahmacun yapacağız söz sadece 1 tane yerim tamam mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ye 2 lahmacunun lafimi olurYemiyim mi aç mı kalayım ben. Yarın kızımla lahmacun yapacağız söz sadece 1 tane yerim tamam mı?
Taktik heeeBence ye 2 lahmacunun lafimi olur![]()
O potaya girmeTb hamurdan yapacağım lahmacunu ekmek yemem yarın .Merak etme bizim takımı riske atmam yarışmadayız çünkü.
![]()
Bende şok olmuştum adımını görünce he iyi bariaz önce yükleyip kalkıp arada yürüdüm buraya yükleyebiliyor muyum diye denedim kızlar:)))
ayy bence de canan deyzeee de arada yiyin diyor kiBence ye 2 lahmacunun lafimi olur![]()
Ne gibi hissettinO potaya girme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kendimi
gibi hissettim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iyi geceler kizlar❤❤
yoruldum sabah gecmisi okurum
Cok konuşmayın![]()
Ben nebahat cehreciyimayy bence de canan deyzeee de arada yiyin diyor ki
daha 5 dk olmadı yükleyeli oğlana yüklettim ben anlamam nerden ne yüklenir bilmem umurumda olmadı şimdiye kadar da artık öğrenmem lazım :))Bende şok olmuştum adımını görünce he iyi bari![]()
Melek gibi diyoz ya kız tepemdekini görmüyon muNe gibi hissettin![]()
Ben cümleyi komple anlamadımMelek gibi diyoz ya kız tepemdekini görmüyon mu![]()
Arkadaş 50 kilo değil 100 kilo2 yumurta yerine 1 yumurta,
Poğaça yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek
Nescafe, çay ödem yapan içecekler uzak durulmalı onun yerine bitki çayı içebilirsin
Çikolata yerine kuru meyve
2 but haşlama yerine 1 but haşlama olmalıydı menü çok fazla olmuş..Gelsin kilolar...![]()
Ye canım ye lahmacunu ye senBen cümleyi komple anlamadım
Ne potası ne meleği .
Ben gideyim de dinleneyim bari. Fazla kafam karışmadan . Sabahtan beri arabanın tepesindeki başım dönmeye başladı. .
Herkese hayırlı geceler
50 kiloya bir anda düşsün diye az yemeliArkadaş 50 kilo değil 100 kilo![]()
dinlen gülüm iyi uykular allah rahatlık versinBen cümleyi komple anlamadım
Ne potası ne meleği .
Ben gideyim de dinleneyim bari. Fazla kafam karışmadan . Sabahtan beri arabanın tepesindeki başım dönmeye başladı. .
Herkese hayırlı geceler
Konseptimiz kilo alma olsunmu çok pis kilo alırım öyle böyle değilGideyim de tartilayim cuma görürsünüz siz hepiniz ben tek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sarı takımım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bosver sen onlari onlar eee kaka![]()
Hadi başarılar herkese gazanız mübarek olsunKİRMİZİ TAKİM
Ben sizleri cok seviyor ve sizlere cok inaniyorum biz birlikte cok güçlüyüz
Gücümüzü azmimizi gösterme zamani
HAZİRMİYİZ
zeyneppk KİRMİZİ TAKİM KAPTANİ
@Cordeliaa
@askrhpozitif
@Tutku44
ekim2009
F Frozen01
madamhd
@sandriyon
@Brzhuzur![]()
puuyu püskürtemiyorsun diye filizle bir oldunuz tek cümlelik yazıp yazıp sayfa biriktirip gelene kakalayacaksınız demiiiiiokun leeennn ameleler der gibiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hee tamam anlaşıldı. Üye sayısı fazla gibi geldi birimiz ayrılsakmı ne?Senle +ben= sarı takım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarı takımda anlaştık o zaman
![]()
![]()
![]()