- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Bende saldım canım haftaya güzel olur inşallahYok yok biz yinede verelim. Kaç gündür dikkat etmiyorum. 52 ye düşeyim yine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende saldım canım haftaya güzel olur inşallahYok yok biz yinede verelim. Kaç gündür dikkat etmiyorum. 52 ye düşeyim yine![]()
Haydi kızlar iyi olan kazansınMavi bir renkten daha fazlası bence...
SOnu olmayan bir gökyüzü,
Umut dolu bir deniz...
Demiş Cemal Süreya Nekadar da doğru demiş ..Umudun renki,hayallerin rengi olan maviyiz arkadaşlar biz bu hafta
Bizimde hayalimiz, hakettigimiz , istediğimiz fiziğe kavuşmak ..Çok oyalandik, çok bekledik, çok zaman kaybettik istemediğimiz bedenlerin içinde şimdiye kadar ..Şimdi artık elimizden geleni değil en iyisini yapma zamanı ..Biz bunu yaparız şimdiye kadar bu hayatta başardiklarimizi düşününce mavi takımımız için azimle hırsla terimizin son damlasına kadar mucadele etmek çok da zor olmasa gerek bizim için.. 1 hafta gosterecegimiz emeğimiz karşılığı tek kaybımiz kilolarimiz olacak
North River
@nehir6161
@fantastikaaa
Gurbettt42
@Umutumut82
@Ytmz
@bluegreeneyes .
MAVİNİN KİZLARİ GOSTERİN KENDİNİZİ MEYDAN SİZİN![]()
kitapla film bire bir uyumlu mu ben okumadım kitaplarınıKitaplarini da okudum.
İnşallahBende saldım canım haftaya güzel olur inşallah![]()
Unutmuşum canım teşekkürler kafa gidik benimÖzel başlığa gir kaydet hesap detaylarindan
Eki Görüntüle 2921957
Hemen hemen canım. Kitapta aynı son.kitapla film bire bir uyumlu mu ben okumadım kitaplarını
O geçen haftaydi.Ellerine saglik canim az sonra dusman olacagiz ama
Eline saglik captan
Gecen hafta kirmizi icin icin ice dogru yanmisti diyorum :)
Olsun canım bende gidiyorum aradaUnutmuşum canım teşekkürler kafa gidik benim![]()
Teşekkürler canım yapabildim yorgunluktan gözümün önündekini göremedimProfil hesap detaylarında sevgi doğanın güneşi yazmışsin ya orayı değiştireceksin canım.
Sutten mi saydilar seniGideyim de tartilayim cuma görürsünüz siz hepiniz ben tek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sarı takımım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Geçicimisin sendeOkusunlar abla sabah 80 sayfa okudumyine sabah 80 sayfa okursam gitcem yazmayan günlüklere
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çocuklar sağolsun bırakmıyor bendeOlsun canım bende gidiyorum arada![]()
Sen birde geleceğe bakSutten mi saydilar seni
Geçicimisin sendesozlesmeli diyetci biz kadroluyuz
![]()
Sağol canım Yaani den giriyordum o da duraksadi kaç gündür Google'dan giriş yapıyorumNereden giriyorsun canım tarayıcıyı tekrar gir istersen
Benim sipalar hala uyumadıÇocuklar sağolsun bırakmıyor bende![]()
Ben opera kullaniyorum reklamsızSağol canım Yaani den giriyordum o da duraksadi kaç gündür Google'dan giriş yapıyorum
Oy anam oy ben karınlarını doyurdum yanlarına uzanip ışığı kapattım kendileri uyudu şükür darısı başınaBenim sipalar hala uyumadı![]()
Reklamlar beni yiyor çok kasıyor telefonu sinir oluyorumBen opera kullaniyorum reklamsız![]()
Ah arada öyle uyuyorlar ama bazen de inatlari tutuyorOy anam oy ben karınlarını doyurdum yanlarına uzanip ışığı kapattım kendileri uyudu şükür darısı başına![]()
Ayarı var canım reklamsız ayarla bende de öyleydi ayar yaptık yegenle.Reklamlar beni yiyor çok kasıyor telefonu sinir oluyorum