- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Ben Sizi tutuyorumAa bunu gormemistim oylemiymis sana katiliyorum canim pazartesi ve sonra cuma gunu kirmizi takimi herkese gosterelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Sizi tutuyorumAa bunu gormemistim oylemiymis sana katiliyorum canim pazartesi ve sonra cuma gunu kirmizi takimi herkese gosterelim![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Günaydın canimGünayyydınnnnherkeseeeeee
![]()
Bizimde 13 bitti oyle hizli geçiyorkibizimde 8 yıl bitti..
diyorlar ya 20 yillik evliyiz diye
kendime diyorum ahan iste simay koca 8 yil olmus
Günaydın canimGünaydın masteerfitlerin kızları![]()
Atayim kaptanim soz sporda yapayim bebeler uyuyuncaCanım benim yarın bol su hatta Dukan birasi ile şu poğaça simit kalçana yapismadan gönderelim![]()
Gecmis olsun canimOglum rahatsiz bu gece de. Benim nöbetler bitmiyor malesef.
Gunaydin canimGünaydın kizlar![]()
Pesine takilmisAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımsimit yedin pogcanin isine orda
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Külbastim güzel olur demistim benide yersen
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım![]()
Bla bla bla yapiyordun dun yaaa sasi oluyoruz iste bi gidip gelmeye korkuyoruzGünaydın demeye korkuyorum artik size elimizi koyup kolumuzu kaptiriyoruz bune gecmis beeeeeben simdi tarlaya gidiyorum çıtınınıźı çıkarirsaniz vururum
Günaydın kızlar![]()
Gunaydin mavisimmHadi bakalım mavilikler bize güzellik versin![]()
Gunaydin canimGünayyydınnnnherkeseeeeee
![]()
Bizimde ocakta 11 olacak halbuki evlenirken ben 3 yil ancak evli kalirim diye planlamistimbizimde 8 yıl bitti..
Gunaydin mavis kaptanim şirinlerin hazirGünaydın masteerfitlerin kızları![]()
Uyudum ablatelefonu da kapat gülüm daha bakma ,senden ses çıkmazsa 5 dk ya uyuduğunu anlarız biz![]()
Uyudum ablatelefonu da kapat gülüm daha bakma ,senden ses çıkmazsa 5 dk ya uyuduğunu anlarız biz![]()
İnşallah önemli bir şey yoktur canımBiraz canım skkin pek adapte olamıyorum olaya ama inşallah diyelim.
Bu hafta kesin sarı takım birinciSiz hepiniz ben tek dedim ya yarın sabah aç tartilayim da 5 günde neler yaparım görün siz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
C Chikolata_gozlum geliyon mu
![]()
Eh işte canımArtik birbirinizin huyunu suyunu ogrenmissinizdir arada da kavga iyidir iliskiyi zinde tutar oda bi iletişim şekli
Okula gitmecem diye mi ağlıyorGünaydın. Akşam girmeye hiç firsatim olmadi. Büyük kizim iki akşamdır aglama krizlerine giriyor. Okula cok mutlu girip cikiyor ama aksamlari neden boyle yapmaya basladi bilmiyoruz. Cok üzüldük esimle. Onları uyutup 1 saat konuştuk arada kavga da yaptık iyi oldu![]()
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar![]()
Günaydın kaptanımGünaydın hanimlar![]()
7 yıl şaka gibi geliyor 20 yi görür müyüz bilmembizimde 8 yıl bitti..
Günaydın rakip kaptanGünaydın masteerfitlerin kızları![]()
Valla bende anlamadımsorucam sorucam fırsat olmadı. C Chikolata_gozlum ile sana ne oldu bi gaza geldiniz anlamadım :)
Hedef anlaşıldı kaptanımTakimimin guzelleri
İlk hedefimiz pazartesi tartisi sizden bu iki gun guzel menuler ve enaz 10 bin max 15 bin adim bekliyorum yapacaginiza inaniyor ve size guveniyorum hadi bakalim kirmizi takimin gücünü herkese gosterme zamanidisari cikamiyorsanizda evinizi temizleyin
Cordelia
askrhpozitif
F Frozen01
Tutku44
ekim2009
madamhd
sandriyon
@Brzhuzur
Kaptanım tabi uzak kalmasıda var tabi ama spor yapmaya gerçekten hiç vaktim olmuyor bu aralar evin işi hastalık derken onunda artısı oluyor tabiTakimdan uzak kalman ,cocuklarin hastalıkları seni diyetten uzaklastiriyor daha cok bekliyoruz canim![]()
Simdi baktimda en son 656 .sayfada kalmisim 120 sayfa okumam gerekiyor
Sağol bitanemAllah kolaylık versin canım.![]()
Pek sanmiyorumAnladım abla belki göstermelik bile istemez kız tarafı, rabbim kolaylık versin![]()
Oglan ilk söyleyince bende cok üzüldüm ama sonra dunyanin sonu degilya dedim :))amaaaaaann tühhh cok uzuldum abla ama aksilikler hep olur dugunde bu olmus gelmis gecmis olsunninsa baska sorunlar cikmdan alninizn akiyla insa bitirin![]()
Heee varmış, sen getireversenyaaaaaa burdaaaa varmiymis yaaa![]()