Özür dilerim bitanemAma haksızlık öyle değil mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özür dilerim bitanemAma haksızlık öyle değil mi?
Ne oldu mavisimSağol kaptanım![]()
Gaz Sancım var kaptanımNe oldu mavisim
Yanlis duymussun cnm. Ben 0 olup hastaneden yatanlari cok gördüm.Bazi kan gruplarına gelmiyormus mesela 0 a diye duydum
Afiyet olsun cnm9 30
1 dilim tb ekmek 3 tahta kaşığı domates mantar kavurması, 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin çay
14 00
Salata yoğurt
5 kayısı
19 45
1 lahmacun salata 1 bardak ayran
Yeşil çay
1 lt su 2 lt yapacağım inş.
Spor sonra ....
E Elif_EylulZipzip-
Fitt_anne
Çok şükür kavuşturanaAh balım sorma gorumcemler geldi akşam şimdi gönderdimhemen tel alıp adım atarken bakiyim mavinin kizlarinin harika menülerini dedim bende
![]()
Oy kıyamam ilkgozagrimGaz Sancım var kaptanımkendimi ısıtıp sahalara dönmeye hazırlanıyorum .
![]()
Kesinlikle çok ilginç genetikmi bağışıklık mi bulasmasina engel acabaBu arada benimde oglum covit pozitif cikmisti. Evdeki baska hickimse de pozitif cikmadi. Hem karantinaya girerken hem cikarken yaptirdigimiz testlerimiz negatifti esimle ikimizin. Covit cok ilginc bir hastalik.
Bunu tek çözümü cam balkon ablaçok yoruldum be gülümmm:)
telefonu çıkardım valla cebimden çoğu zaman düşmesin diye, balkon yıkayıp çamaşır serecektim balkonu topluyordum ki bu defa da sigara izmariti buldum hem de tam çamaşırlığın altın da dellendim her gün birileri sofra bezi silkeliyor ne yiyip içmişlerse balkona dökülüyor ses etmedim eşim boş ver dediği ve yeni taşındık çıkıntı olmasın diye ama izmarite daha dayanamadım binadaki hanımların watsap gurubu var yan komşum ekletti onun dışın da kimseyi tanımıyorum zaten neyse yazdım oradan güzelce kibarca inşallah işe yarar yoksa ana avrat sövesim geliyor yaaa deliriyorum balkon da kırıntı pislik görünce o sinirle telefonu baya bir unutup masa da bırakıp dolanmışım![]()
Vaavvv nefesimi kesti menun25 Eylül menü
16.30 1 kırmızı elma
17.55 kırmızı mercimek çorbası
100 gr kırmızı et ve daha da azdı
2,5 lt su
Spor yok adım paylaşırım birazdan
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Benim de nefesim kesildi kaptis hiç sormaVaavvv nefesimi kesti menun![]()
Şakaydı tabi canım kim yaparki böyle birşeyşaka yapıyorsun değil miiii
biri ciddi zannedip kor falan allah korusun telefonun yaydığı bir frekans var kalbe yakın tutmak kalbe çok zarar verir, bununla ilgili net çalışma ve sonuçları var , ben ateş ölçerleri başıma dayamalarına bile izin vermem bileğimi uzatıp buradan ölçün derim hep:))
Ben yaptımŞakaydı tabi canım kim yaparki böyle birşey![]()
Afiyet olsun canım9 30
1 dilim tb ekmek 3 tahta kaşığı domates mantar kavurması, 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin çay
14 00
Salata yoğurt
5 kayısı
19 45
1 lahmacun salata 1 bardak ayran
Yeşil çay
1 lt su 2 lt yapacağım inş.
Spor sonra ....
E Elif_EylulZipzip-
Fitt_anne
Geçmiş olsun canımBu arada benimde oglum covit pozitif cikmisti. Evdeki baska hickimse de pozitif cikmadi. Hem karantinaya girerken hem cikarken yaptirdigimiz testlerimiz negatifti esimle ikimizin. Covit cok ilginc bir hastalik.
Kiz bune böyle25 Eylül menü
16.30 1 kırmızı elma
17.55 kırmızı mercimek çorbası
100 gr kırmızı et ve daha da azdı
2,5 lt su
Spor yok adım paylaşırım birazdan
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne