- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Ben de 0 grubuyum.Kesinlikle çok ilginç genetikmi bağışıklık mi bulasmasina engel acaba
Benim 84 yaşındaki kayınvalideme bulasmadi evde hepimiz 2 yaşındaki bebeğime kadar bulasmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 0 grubuyum.Kesinlikle çok ilginç genetikmi bağışıklık mi bulasmasina engel acaba
Benim 84 yaşındaki kayınvalideme bulasmadi evde hepimiz 2 yaşındaki bebeğime kadar bulasmisti
SeennnŞakaydı tabi canım kim yaparki böyle birşey![]()
Herkes sinir olur bence kural olmali silkelenmemeli yada yatak odasi cami gibi arka taraflara gelen camlardan belkiçok yoruldum be gülümmm:)
telefonu çıkardım valla cebimden çoğu zaman düşmesin diye, balkon yıkayıp çamaşır serecektim balkonu topluyordum ki bu defa da sigara izmariti buldum hem de tam çamaşırlığın altın da dellendim her gün birileri sofra bezi silkeliyor ne yiyip içmişlerse balkona dökülüyor ses etmedim eşim boş ver dediği ve yeni taşındık çıkıntı olmasın diye ama izmarite daha dayanamadım binadaki hanımların watsap gurubu var yan komşum ekletti onun dışın da kimseyi tanımıyorum zaten neyse yazdım oradan güzelce kibarca inşallah işe yarar yoksa ana avrat sövesim geliyor yaaa deliriyorum balkon da kırıntı pislik görünce o sinirle telefonu baya bir unutup masa da bırakıp dolanmışım![]()
Dinlen canim yorma kendiniAğrıdan öleceğim heryerim ağrıyor. Biri benim yerime yürüsün.![]()
Gecmis olsun canımAğrıdan öleceğim heryerim ağrıyor. Biri benim yerime yürüsün.![]()
Gecmis olsun cnm. Sos yapacagim derken cok mu yordun kendini. Dün gece yarisina kdr ayaktaydin.Ağrıdan öleceğim heryerim ağrıyor. Biri benim yerime yürüsün.![]()
Neymiş kızAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Kiz bune böyle![]()
Menü ney yedinki senNeymiş kız![]()
Sabah 5 bugün de Menemen yaptım.Gecmis olsun cnm. Sos yapacagim derken cok mu yordun kendini. Dün gece yarisina kdr ayaktaydin.
Bende beğeni yaparak geliyorum kaptanimda yinede karıştırmayı başarıyorumBegeni yaparak gelince kaldigim yer belli oluyor![]()
in Istanbul. Aynen.Gecmis olsun canımnerde yasadigini bilmiyorum havalar bir sicak bir soguk hastalaniyoruz galiba
Neden peki günler çuvalami girdiSabah 5 bugün de Menemen yaptım.![]()
Bozulmasın domatesler dedim alındı bir kez.Neden peki günler çuvalami girdi![]()
Eline saglik cnm. Afiyetle yeyin insallah. Cok yordun kendini.Sabah 5 bugün de Menemen yaptım.![]()
10 yil kaldiktan sonra Istanbuldan ayrildim bende. Ilk atama yerimdi istanbul.in Istanbul. Aynen.![]()
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar menümü yazayım kahvaltı öncesi 1 su bardağı kefir
Kahvaltı saat 10.15
1 haşlama yumurta
Domates
Salata 3 zeytin
3 yk lor peyniri
Öğlen yok
Akşam 19.00
Yoğurt 2 kaşık
Salata
Kıymalı kabak yemeği 5 kaşık
1 litre su
Ara nescafe
Adım sayari hala yaptiramadim adım var ama telefona indireyim şimdi uygulamayi
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
zeyneppk
İstanbul gecen hafta soguktu aksamlari soguktuin Istanbul. Aynen.![]()